Patrick Mouratoglou revine în forță. După ce a distrus-o pe Halep, va antrena o vedetă din circuitul WTA

Patrick Mouratoglou revine în forță. După ce a distrus-o pe Halep, va antrena o vedetă din circuitul WTA

Naomi Osaka a confirmat despărțirea de Wim Fissette, cel care i-a fost aproape la cele mai mari succese din carieră.

Patrick Mouratoglou s-a înțeles cu Naomi Osaka. Foto Getty images

Patrick Mouratoglou s-a înțeles cu Naomi Osaka. Foto Getty images

Nipona a simțit că tehnicianul belgian nu o mai poate ajuta să progreseze, astfel că s-a îndreptat spre un personaj de tristă amintire pentru tenisul românesc, Patrick Mouratoglou. Francezul și-a asumat vina pentru că, din cauza echipei sale, Simona Halep a fost depistată pozitiv cu o substanță interzisă și cariera i-au fost distrusă.

Osaka și Mouratoglou s-au antrenat deja împreună

Presa din SUA susţine că Naomi Osaka s-a înţeles deja cu instructorul francez de 54 de ani pentru a o antrena în perioada următoare. Sportiva niponă speră că, sub comanda celui supranumit "The Coach", va reveni în elita tenisului mondial. Cei doi s-au antrenat deja împreună de câteva ori, la centrul UCLA din Los Angeles.

Antrenorul francez are un CV impresionant, dar în ultimii ani reputaţia i-a fost pătată de scandalul de dopaj în care a fost implicată Simona Halep. TAS a concluzionat că românca nu a avut vreo vină în ingerarea substanței dopante, responsabilitatea fiind în întregime a echipei francezului. Patrick Mouratoglou l-a antrenat ultima oară pe Holger Rune, însă danezul a renunțat la el după ce a eşuat în tentativa de a deveni un jucător de temut în circuitul ATP.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Probabil au fotografiat zona. Suntem testați” / Cu F-16 pe urme, drona rusă nu a intrat 30 km în România pentru a vedea frumusețile Babadagului

2 „De asta stagnează și chiar scade în sondaje" / Mircea Geoană, ridiculizat de un fost consilier prezidențial

3 „A fost găsită perfect, porecla” / Cine și de ce l-a poreclit pe Mircea Geoană „Prostănacul”

4 Apar amănuntele flagrantului DNA din Portul Constanța: 700 de dolari era șpaga pe container. Un vameș a înghițit probele

5 Momentul în care Europa a fost la un pas de islamizare. Războinicul cu blană de leopard care a salvat Occidentul