Parchetul suedez confirmă o anchetă pentru viol, după informațiile vehiculate de presă la adresa lui Kylian Mbappe

Parchetul suedez confirmă o anchetă pentru viol, după informațiile vehiculate de presă la adresa lui Kylian Mbappe

Parchetul suedez, a confitrmat, marți, că o anchetă pentru viol este în curs după trecerea fotbalistulu i Kylian Mbappe şi a anturajului său prin capitala Suediei, fără să citeze numele jucătorului francez.

 Kylian Mbappe e în centrul unui scandal uriaș cu acuzații de viol. FOTO arhivă EPA

Kylian Mbappe e în centrul unui scandal uriaș cu acuzații de viol. FOTO arhivă EPA

Este vorba despre o reacție la informaţiile presei care îl vizează pe starul echipei Real Madrid, relatează AFP, citată de Agerpres

„Ca urmare a publicării în media a informaţiilor privind un viol suspect la Stockholm, procurorul poate confirma că o plângere pentru viol a fost înregistrată de poliţie, iar 'o anchetă' este în curs'', a indicat Parchetul într-un comunicat dat publicităţii.

Violul ar fi avut loc pe 10 octombrie, într-un hotel din centrul oraşului.

Potrivit publicaţiilor Expressen şi Aftonbladet, starul francez Kylian Mbappe este vizat de o anchetă a poliţiei suedeze pentru „viol şi agresiune sexuală”.

Kylian Mbappe neagă acuzațiile

Celebrul fotbalist francez s-a declarat victima unui „fake news” în cursul zilei de luni.

„Fake News!!!", a reacţionat jucătorul echipei Real Madrid pe reţeaua de socializare X, stabilind o legătură între articolul din Aftonbladet şi audierea sa programată marţi în faţa Comisiei mixte de contestaţii a Ligii de fotbal profesionist din Franţa (LFP), după apelul clubului parizian obligat de Ligă să-i plătească lui Mbappe suma de 55 de milioane de euro provenită din salarii neplătite şi alte prime pe care le reclamă fosta sa vedetă.

Aftonbladet scrie că Mbappe se afla joi seara alături de un grup de persoane la restaurantul Chez Jolie, un local din capitala Suediei, înainte de a se deplasa la clubul V, unde s-a întâlnit cu alte persoane.

Violul ar fi fost comis joi seara în centrul Stockholm-ului, conform unei plângeri pe care Aftonbladet susţine că a consultat-o.

„Poliţia s-a sesizat de această plângere sâmbătă, după ce femeia ar fi primit îngrijiri", a adăugat Aftonbladet.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Amanții Reginei României și scandalurile care au zguduit țara

2 Șeful spionajului german, semnal de alarmă fără precedent despre Rusia

3 „Am pierdut 165.000 de lire într-o oră” / Revolut, compania din domeniul bancar cu cele mai multe plângeri de fraudă din Marea Britanie

4 Atenție la omul care poate îngropa economic Rusia!

5 VIDEO Două filmări care spun multe despre ce se întâmplă acum între Taiwan și China...