PAOK – FCSB, încântător, chiar și cu prostia lui Olaru: rezultat uriaș, pe bani mulți, la Salonic

PAOK – FCSB, încântător, chiar și cu prostia lui Olaru: rezultat uriaș, pe bani mulți, la Salonic

PAOK Salonic – FCSB. Campioana Greciei, față în față cu campioana României. Un meci din etapa a 2-a a Ligii Europa care, la fel de bine, putea să se joace în Liga Campionilor, la ce echipe au pătruns în noul format al celei mai tari competiții intercluburi din lume.

Darius Olaru, cu o pasă decisivă, și-a lăsat echipa în zece oameni. FOTO: Facebook

Darius Olaru, cu o pasă decisivă, și-a lăsat echipa în zece oameni. FOTO: Facebook

Când a prefațat meciul de joi, Răzvan Lucescu (55 de ani), tehnicianul elenilor, a vorbit la superlativ despre campioana României. Doar că, atunci când s-a fluierat startul întâlnirii, la ce a arătat FCSB, părea că Lucescu jr ba și-a „adormit“ adversara, ba a făcut niște complimente gratuite, ba și una și alta! Pentru că formația bucureșteană părea că se clatină, iar clișeul cu „golul plutește în aer“ se potrivea de minune la desfășurarea jocului.

După o prima jumătate de oră în care ocaziile au curs la poarta apărată de Târnovanu și doar imprecizia grecilor sau / și intervențiile eroice ale portarului au împiedicat deschiderea scorului, meciul s-a mai echilibrat. Și a început să lege și FCSB câteva acțiuni ofensive frumoase. Chiar și așa, PAOK părea a fi cu măcar o clasă pentru reprezentanta Superligii noastre.

Finalul reprizei, cu cele 6 minute de prelungiri dictate de centralul neamț, Sascha Stegemann (39 de ani), a fost cu bune și cu rele pemtru roș-albaștri. Pentru că, mai întâi, Lixandru s-a accidentat grav, având glezna afectată la o aterizare dureroasă. De altfel, jucătorul a fost schimbat imediat cu Edjouma. Apoi însă, când toată lumea se pregătea de pauză, a venit golul de 1-0. Pentru FCSB! După un aut aruncat repede, Olaru l-a ridiculizat pe adversarul său direct, a pătruns în careu de pe flancul drept și l-a servit perfect pe Bîrligea care a punctat pentru 1-0 (45+8).

Cu 1-0 pe tabelă, întrebarea era cât poate rezista FCSB, în partea secundă, în „iadul“ de pe Toumba?

VEZI GOLUL LUI BÎRLIGEA

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Fata lui Isărescu, la Fondul Proprietatea...

2 „Se spălau pe dinți cu furtunul și Patriciu, și Gigi Becali” / Fostul șef al Arestului Central povestește cum se amestecau VIP-urile printre borfașii de…

3 Fostul polițist Magdalena se pensionează la 48 de ani și va avea o pensie de cel puțin 25.000 de lei pe lună

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta cu Geoană! Ăsta chiar e prostănac! Și se mai și încurcă în minciuni!

5 „Pui 100.000 de euro cash, eu pun 100.000. Ne vedem unde vrei tu și ne batem” / Doi lideri interlopi se amenință de câteva zile pe rețelele sociale