Panică pe aeroportul Brindisi: 184 de pasageri ai unui zbor Ryanair, evacuați de urgență după ce un motor a luat foc

Panică pe aeroportul Brindisi: 184 de pasageri ai unui zbor Ryanair, evacuați de urgență după ce un motor a luat foc

Un zbor Ryanair de la Brindisi la Torino a fost evacuat de urgență după ce echipajul a observat fum la motor. Cei 184 de pasageri au fost debarcați în siguranță, iar aeroportul a fost temporar închis. Ryanair a trimis o aeronavă de rezervă pentru a continua zborul.

Motorul unui avion Ryanair a luat foc - Foto X

Motorul unui avion Ryanair a luat foc - Foto X

Pasagerii unui zbor Ryanair din Brindisi, sudul Italiei, au fost evacuați joi dimineață, cu puțin timp înainte de decolare, după ce echipajul a observat fum în exteriorul avionului. La bord se aflau 184 de persoane, iar pompierii au intervenit rapid pentru a gestiona situația, relatează presa locală.

Zborul FR8826 de la Brindisi la Torino a fost întârziat în această dimineață după ce echipajul de cabină a observat fumuri în exteriorul aeronavei. Pasagerii au fost debarcați fără incidente și s-au întors la terminal cu autobuzul”, a transmis Ryanair prin intermediul unei declarații, potrivit Reuters.

Zborul Ryanair de pe Aeroportul Brindisi, Italia, a fost evacuat înainte de decolare din cauza unui incendiu. Aproape 200 de pasageri au fost nevoiți să folosească toboganul de urgență după ce flăcări au izbucnit dintr-un motor al avionului.

Aeroportul din Puglia anunță că, din cauza unei probleme cu o aeronavă la plecare, a fost necesară închiderea aeroportului Salento din Brindisi. Problema, care a apărut atunci când aeronava era deja aliniată în față pentru decolare, a necesitat evacuarea pasagerilor prin tobogane de urgență.Toate operațiunile au fost efectuate în condiții de maximă siguranță pentru pasageri și echipaj. Pasagerii se află deja la aeroport, unde sunt asistați de personalul Aeroportului din Puglia.”, au anunțat reprezentanții aeroportului, conform Daily Express.

Tehnicienii companiei au efectuat lucrările necesare pentru ca Aeroportul din Puglia să finalizeze verificările privind utilizarea pistei și să permită redeschiderea aeroportului, au mai precizat ei.

Aeroportul Brindisi din sud-estul regiunii Puglia a fost închis temporar după incident, însă operatorul a anunțat redeschiderea acestuia până la finalul dimineții. Ryanair a precizat că va folosi o aeronavă de rezervă pentru a transporta pasagerii la Torino în aceeași zi.

În urma incidentului, nimeni nu a fost grav rănit.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 8 și jumătate, iar aeroportul a fost deschis trei ore mai târziu, la ora 11:30.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Polițist de provincie cu două vile, două apartamente, opt case de vacanță, terenuri, spațiu comercial, Porsche Cayenne

2 Sondaj BCS cu cifre mai aproape de realitate

3 De citit...

4 Apar dezvăluiri din interior de ce a decis Iranul să lanseze atacul surprinzător de puternic cu rachete balistice

5 Fata lui Isărescu, la Fondul Proprietatea...