Orașul din România în care ești amendat dacă nu ai numărul apartamentului pe ușă

Orașul din România în care ești amendat dacă nu ai numărul apartamentului pe ușă

Oamenii pot primi amenzi dacă nu au număr pe ușa apartamentului. Se întâmplă într-un oraș din România. Primăria din Oradea a încasat până acum peste 3.000 de astfel de amenzi.

Cei care nu au numărul apartamentului trecut pe ușa de la intrare riscă amenzi de 100 de lei. Aceasta, în baza unei hotărâri de Consiliu Local din 2017. În ultimii 4 ani, 3.000 de orădeni au primit amenzi din acest motiv.

Autoritățile spun că este important ca numărul apartamentului să fie vizibil, deoarece acest lucru ajută echipele medicale să ajungă mai devreme la adresa pacientului.

Măsura există și la Timișoara. În acest oraș, însă, amenzile sunt mai mari, de 1.500-2.500 de lei. Totuși, nimeni nu a primit până acum amendă pentru că nu are afișat numărul apartamentului pe ușa de la intrare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 Operațiunea secretă care va schimba lumea

3 Miliardarul saudit Mohamed Al Fayed își viola și abuza angajatele: „Era un monstru, un prădător sexual, fără nicio busolă morală”

4 Misterioasa sinucidere a secretarei-șefe de la UMF București

5 Șoșoacă și-a abandonat partidul? / ANAF a declarat SOS România „inactiv”. Formațiunea riscă să nu poată participa în alegeri