Onorariul pe care îl cere Maria Dragomiroiu pentru a cânta la evenimente. Avocat: „Nu este 5.000 de euro, așa cum s-a vehiculat” VIDEO

Onorariul pe care îl cere Maria Dragomiroiu pentru a cânta la evenimente. Avocat: „Nu este 5.000 de euro, așa cum s-a vehiculat” VIDEO

Îndrăgita cântăreață de muzică populară, Maria Dragomiroiu, face lămuriri cu privire la onorariul pe care îl percepe pentru cânta la evenimente. Aceasta susține, prin avocatul său, că nu este 5.000 de euro, așa cum s-a vehiculat în mediul online.

Artista de muzică populară Maria Dragomiroiu FOTO: Arhiva

Artista de muzică populară Maria Dragomiroiu FOTO: Arhiva

Artista Maria Dragomiroiu a transmis că 2.500 de euro cere pentru a cânta la evenimentele unde e dorită.

„Onorariul perceput de Maria Dragomiroiu alături de instrumentiștii care o însoțesc este de 2.500 de euro. Afirmațiile care au apărut în presă referitor la onorariul de 5.000 pe care doamna Maria Dragomiroiu l-ar solicita la eveniment. Noi am efectuat demersurile necesare împotriva celor care au publicat aceste informații false, mincinoase. Dorim să informăm opinia publică eu, în calitate de reprezentant convențional, să informez opinia publică asupra faptului că onorariul perceput de Maria Dragomiroiu alături de instrumentiștii care o însoțesc este de 2.500 de euro, nu de 5.000 așa cum s-a vehiculat în presă”, a transmis Katia Cicală, avocata Mariei Dragomiroiu, potrivit Spynews.

Avocata susține că vedeta de muzică populară a fost deranjată de informațiile false cu privire la onorariul ei. „Cred că a fost făcută cu intenție și cu rea credință, dar aceasta este o părere personală pe care o exprim”, a precizat avocata.

„A fost extrem de supărată pentru că doamna Maria Dragomiroiu își respectă și își iubește publicul, este o valoare a României, aș putea să spun, având în vedere că și caracterul și talentul dumneaei sunt recunoscute, este o persoană serioasă. A fost extrem de afectată de aceste afirmații, motiv pentru care publicațiile nu vor înțelege imediat să remedieze, să rectifice aceste informații către public, vor răspunde atât penal, cât și civil. Nu cred că a fost o eroare. Nu cred că poate fi o eroare să informezi asupra unui onorariu dublu față de cât este în realitate. Dacă sunt de bună credință, atunci aceste informații vor dispărea și publicul va fi informat corect”, a mai spus avocata interpretei de muzică populară.

Născută în satul vâlcean Marcea, Maria Dragomiroiu a urmat cursurile Liceului „Ion Luca Caragiale” din Capitală , iar în anul 2006 a absolvit Facultatea de Muzică Spiru Haret. De-a lungul timpului a fost solista Orchestrei Alunelul Teleorman, Orchestrei Vâlceanca din Râmnicu Vâlcea și solistă a Orchestrei Doina Argeșului din Pitești.

Amintim câteva piese ale interpretei de muzică populară : „Am iubit și am să iubesc”, Mamă scumpă”, Am tras de la viață multe”, Cine de dragoste zace” și „Tot femeia e mai tare”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii