Oana Roman, înjurată de un livrator de mâncare, în fața casei. „Dacă sunteți femei singure, mai ales cu copii, nu mai comandați nimic seara”

Oana Roman, înjurată de un livrator de mâncare, în fața casei. „Dacă sunteți femei singure, mai ales cu copii, nu mai comandați nimic seara”

Oana Roman a povestit că a fost înjurată și jignită de un livrator chiar în fața casei, martoră fiind și fiica sa.

Oana Roman FOTO: Arhivă

Oana Roman FOTO: Arhivă

Oana Roman a avut zilele acestea un incident neplăcut cu un livrator de mâncare. Din senin, acesta a început să țipe și să o înjure, chiar în fața casei sale, de față la incident fiind și fiica Oanei.

Vedeta spune că i-a cerut livratorului să schimbe tonul, dar acesta, deși a recunoscut-o, a devenit și mai recalcitrant. Oana Roman a mărturisit că a fost la un pas să apese butonul de panică, dar ulterior situația s-a calmat. Ea a făcut cunoscută povestea pe Instagram.

„În seara asta, un livrator a țipat și m-a înjurat îngrozitor de urât de față cu Isa în fața casei mele. Dacă sunteți femei singure, mai ales cu copii, nu mai comandați nimic seara. Și eu, și Isa ne-am speriat foarte tare . Livratorul m-a recunoscut și pentru că l-am rugat să nu mai țipe așa tare, a început să mă înjure. Am camere peste tot și firma de pază care vine instant dacă apăs butonul de alarmă, dar am tras o mare sperietură”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Fiica lui Petre Roman mai precizează că a vrut să raporteze comportamentul livratorului la firma acestuia, dar că la capătul celălalt al firului a găsit un robot.

„Hey, Oana. Ne pare sincer rău să auzim cele întâmplate. Acum, ca să te ajutăm, răspunde-ne, te rugăm, la următoarea întrebare pentru a ne asigura că ești titularul contului: – Ce produse a cuprins comanda în cauză? – Care este numărul acestei comenzi? P.S: ne-ar ajuta dacă ai putea tasta răspunsurile”, este mesajul primit de Oana Roman de la firma de curierat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 LIVE Referendumul pentru integrarea europeană și modificarea Constituției Republicii Moldova a trecut! / Maia Sandu conduce cu 42% în primul tur al prez…

2 Ce poveste ascundea sicriul de zinc descoperit în București în primăvară

3 Un nou fenomen / „Damele de control” care testează loialitatea bărbaților. Femeile sunt plătite de cliente care vor să vadă dacă partenerii le înșală

4 Surpriză de proporții! / Un expert în rachete nord-coreean a ajutat armata Rusiei să-şi sincronizeze atacurile

5 „Probabil aţi văzut deja ce s-a întâmplat în România” / Mesajele subversive ale pionilor Moscovei care caută sabotori în Europa