O tânără americancă vrea să se căsătorească cu un criminal condamnat la 100 de ani de închisoare

O tânără americancă vrea să se căsătorească cu un criminal condamnat la 100 de ani de închisoare

Carla Ferreira, o tânără de 26 de ani, din Tennessee, îndrăgostită de un criminal după ce l-a văzut într-un documentar, plănuiește să se căsătorească după gratii cu acesta.

Carla Ferreira și iubitul său Joseph Ward condamnat la 100 de ani de închisoare Captură video TheSun

Carla Ferreira și iubitul său Joseph Ward condamnat la 100 de ani de închisoare Captură video TheSun

Când mama Carlei a vorbit pentru prima dată cu iubitul fiicei, a fost șocată când a aflat că este vorba despre un criminal condamnat. Dar surpriza nu s-a oprit aici, pentru că Joseph Ward i-a cerut mâna fiicei, pentru a se căsători – în timp ce ispășește pedeapsa de 100 de ani de închisoare.

Josseph Ward, acum în vârstă de 41 de ani, a fost condamnat pentru jaf în formă agravantă, răpire și omor, în octombrie 2000, după ce o femeie a fost împușcată și ucisă în Louisiana. A scăpat de pedeapsa cu moartea pentru că a acceptat o înțelegere de recunoaștere a vinovăției.

În ciuda trecutului său întunecat, Carla s-a îndrăgostit de Ward după ce l-a văzut la TV. Acum, cuplul neconvențional, cu o diferență de vârstă de 15 ani, planifică să se căsătorească printr-o ceremonie în închisoare, relatează The Sun .

Cuplu neconvențional, dar „suflete pereche”

Carla este conștientă că cei mai mulți dintre oameni sunt șocați când aud despre relația și povestea ei de iubire după gratii , dar își descrie partenerul ca fiind un om „foarte iubitor”, „blând”, care „a avut mult timp să se pocăiască și să-și schimbe viața”, și este convinsă că acesta merită o nouă șansă.

L-a văzut prima dată pe Ward în septembrie 2023, într-un documentar despre viața în închisoare. Bărbatul lucra ca dresor de cai - loc de muncă acordat deținuților cu comportament excepțional. A emoționat-o povestea de viață a acestuia: „Avea doar 17 ani în momentul crimei. Mi-a părut rău pentru el, așa că am decis să îi scriu un email”.

Legătura dintre cei doi s-a creat imediat, astfel că după nici o săptămână, Ward i-a mărturisit Carlei că ea este „sufletul său pereche” .

Carla, divorțată de două ori până acum, a mărturisit că dintotdeauna a fost atrasă de bărbații mai în vârstă. Chiar și ultima ei relație a fost cu un partener cu 20 de ani mai în vârstă.

Prima lor întâlnire a fost chiar la rodeo, în închisoare și de atunci cei doi au continuat să vorbească zilnic la telefon.

„Cineva a spus că probabil mă va ucide când va fi eliberat”

În decembrie 2023, Carla i-a mărturisit mamei sale că este într-o relație. Dar abia în timp ce aștepta să vorbească la telefon cu partenerul fiicei, femeia a aflat șocată că este vorba despre un criminal condamnat. Cu toate acestea, când Ward i-a cerut permisiunea să se căsătorească cu Carla, a acceptat.

„Evident că nu este uniunea ideală la care visează orice părinte pentru copilul său, dar și-a dat seama cât de mult ne iubim și ne-a dat binecuvântarea ei”, susține Carla.

În ianuarie 2024, Ward a cerut-o de soție în timpul unei vizite în închisoare. Vestea i-a șocat și pe prietenii fetei, convinși că face o greșeală imensă: „Îi asigur că dragostea noastră este reală și că merită să aștept”.

Reacțiile au început să curgă și pe internet la aflarea veștii: „Odată, cineva a spus că probabil mă va ucide când va fi eliberat. Este groaznic”.

„Poate că relația noastră e neconvențională, dar Joseph este dragostea vieții mele”

Femeia a povestit jurnaliștilor de la „The Sun” și că Joseph i-a mărturisit că nu el a fost cel care a apăsat trăgaciul în ziua fatidică și că este conștient că a făcut o greșeală uriașă când nu a spus acest lucru poliției și a încercat să acopere pe altcineva, dar și că regretă tot ce s-a întâmplat. A menționat și că acesta a avut parte la rândul său de o copilărie nefericită marcată de maltratări.

O dată pe lună, Carla face o călătorie de zece ore pentru a-l vizita în închisoare. Cei doi planifică să se căsătorească în următoarele luni și speră să își întemeieze o familie într-o bună zi, mai ales că prima audiere pentru eliberare condiționată a lui Ward va fi în luna octombrie a acestui an.

„Poate că relația noastră este una neconvențională, dar Joseph este dragostea vieții mele. Abia aștept să-mi petrec restul vieții cu el!”.

Mireasă în închisoare

Nu ar fi primul cuplu, în care un partener este condamnat pentru crimă, care a optat pentru căsătorie în închisoare. Există o listă întreagă de astfel de cazuri de căsătorie după gratii.

Tracey Bottomley s-a căsătorit cu un criminal condamnat pentru dublu omor - Ernest Otto Smith din Statele Unite ale Americii - după ce s-au cunoscut prin intermediul unei inițiative de corespondență cu deținuții din închisoare. Tracey, din West Yorkshire, știa că acesta primise o sentință pe viață fără posibilitate de eliberare condiționată.

Rebecca Short, din Oxfordshire, a spus familiei că pleacă în vacanță, în SUA, în 2022. Puțini știau că urma să devină mireasă în închisoare, viitorul soț fiind un dublu condamnat pentru crimă - Manuel Ovate Jr. - care se afla deja pe „coridorul morții” - termen folosit pentru a descrie secțiunea dintr-o închisoare unde deținuții condamnați la moarte își așteaptă executarea. Este adesea asociat cu statele, precum cele din Statele Unite ale Americii, care practică pedeapsa cu moartea..

Paula Williamson, o actriță care a apărut în serialele de televiziune „Hollyoaks” și „Emmerdale”, s-a căsătorit cu celebrul Charles Bronson, în 2017, după ce au devenit prieteni prin corespondență. Bronson, cunoscut sub numele său real Michael Gordon Peterson, este unul dintre cei mai faimoși și controversați deținuți din Marea Britanie și nu are nici o legătură cu celebrul actor american cu același nume. Implicat în mai multe incidente violente în timpul detenției sale, și-a petrecut cea mai mare parte a vieții după gratii, la izolare. Actrița britanică a devenit faimoasă și prin relația cu Bronson, căsătoria lor atrăgând atenția media. Relația lor a fost destul de controversată, dar Williamson a continuat să își susțină public soțul. Căsătoria la fost însă scurtă, cei doi au divorțat în 2018, iar actrița a murit neașteptat în iulie 2019.

Karen Charves s-a căsătorit cu Kenny Richey în timp ce acesta era pe „coridorul morții” în 2014. Fusese condamnat pentru declanșarea unui incendiu în 1986 soldat cu moartea fiicei iubitei sale de la acea vreme, în vârstă de doar doi ani. Nici această căsătorie nu a durat.

Naomi Wise, din Essex, s-a căsătorit cu Victor Oquendo, poreclit Animalul, în timp ce acesta ispășea o sentință de 24 de ani într-o închisoare din SUA. S-au întâlnit după 12 ani de relație, în 2022 și s-au despărțit curând după aceea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii