O româncă a cunoscut succesul în Italia. Afacerea care a făcut-o cunoscută în Sardinia: „Atrage oameni din întreaga lume”

O româncă a cunoscut succesul în Italia. Afacerea care a făcut-o cunoscută în Sardinia: „Atrage oameni din întreaga lume”

Numeroși români își petrec vacanțele în Sardinia și mulți dintre ei au trecut pragul pizzeriei din Alghero. Alice Siminiceanu, iubitul ei și alți prieteni sunt cei care dețin pizzeria.

Pizza

Alice Siminiceanu, iubitul ei și alți prieteni sunt cei care dețin pizzeria. Foto: Arhivă

Oamenii stau la coadă pentru a savura preparatele gustoase. Situat pe o străduță de doar 2 metri lățime, cei care trec pragul micuțului local își pot încânta papilele gustative cu mozzarella de casă și numeroase feluri de pizza. Pe lângă preparatele delicioase, clienții au parte în fiecare sare și de un spectacol.

Citește continuarea pe Click.ro!

Am 38 de ani și sunt originară din Suceava. De câțiva ani, locuiesc în Roma, un oraș care m-a cucerit cu istoria și energia lui vibrantă, însă Sardinia a devenit un loc special pentru mine, unde din 2022 îmi petrec fiecare vară. Aici, am ocazia să fac parte din proiectul minunat al pizzeriei din Alghero, un loc deosebit care atrage oameni din întreaga lume. Este o adevărată plăcere să contribui alături de echipa noastră la crearea unei atmosfere autentice și să împărtășim bucuria gastronomiei italiene cu toți cei care ne vizitează”, a spus românca pentru Click.ro!

Pizzeria care se află în topul celor mai bune 50 din Europa

Conform unui top făcut public la data de 14 mai 2024 de către 50toppizza.it, o pizzerie din România a ajuns în clasamentul celor mai bune astfel de localuri din Europa.

Pizzeria Zano din Iași a reușit această performanță, clasându-se pe locul 49.

Localul a fost fondată în urmă cu circa un an de antreprenorul Alex Gafițianu și de Giovanni Santarpia, bucătarul care se ocupă de prepararea de pizza.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

2 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

3 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii