O româncă a avut șansa de a împărtăși podiumul cu unele dintre cele mai mari modele din lume

O româncă a avut șansa de a împărtăși podiumul cu unele dintre cele mai mari modele din lume

Cu un zâmbet fermecător și o prezență scenică puternică, Andreea a adus un aer proaspăt și elegant pe podiumul brand-ului Victoria's Secret.

Andreea Diaconu

Andreea Diaconu a defilat pentru Victoria's Secret Fashion Show. Foto: Andreea Diaconu Voque China

Potrivit npr.com , după o absență de șase ani de pe podium, Victoria's Secret a organizat pe 15 octombrie, la New York, un nou show grandios, care a adunat cele mai mari nume din industria modei.

Evenimentul a adunat cele mai mari nume din industrie, de la iconicele Tyra Banks și Kate Moss, până la noile generații reprezentate de surorile Hadid. Și România a fost reprezentată cu succes de către Andreea Diaconu.

Între 1995 și 2018, Victoria's Secret Fashion Show a fost unul dintre cele mai urmărite evenimente din lume. Cu toate acestea, din cauza criticilor tot mai mari privind lipsa de incluzivitate și standardele de frumusețe promovate, show-ul a fost anulat în anul 2019.

Spectacolul a fost o adevărată sărbătoare muzicală, cu o distribuție exclusiv feminină. Au urcat pe scenă starul K-Pop LISA, cântăreața sud-africană Tyla și, pentru a încheia în forță, legenda pop Cher, cu hiturile ei emblematice "Strong Enough" și "Believe".

Seara a fost specială și prin faptul că a marcat debutul pe podiumul Victoria's Secret pentru modele emblematice precum supermodelul britanic Kate Moss, fosta primă doamnă a Franței Carla Bruni și reprezentanta României, Andreea Diaconu.

Născută în București, Andreea Diaconu, acum în vârstă de 33 de ani și stabilită în New York, și-a început cariera de model la frageda vârstă de 13 ani. De-a lungul timpului, a devenit fața unor parfumuri iconice precum Flowerbomb de la Viktor & Rolf și Cashmere Mist de la Donna Karan. La numai 14 ani, tânăra româncă a impresionat la Săptămâna Modei de la Milano, defilând pentru Dolce & Gabbana.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Chestia asta chiar merită citită... / „Cer ceea ce este corect: să facem un drive test. Vă rog, deci, să mă programați (data și ora) când sunteți dispon…

2 De citit această analiză sovietică din anii '80 despre Israel și Orientul Mijlociu

3 Bulgaria, mereu surprinzătoare...

4 Surpriză de proporții în Ungaria? / Americanii modernizează infrastructura în Kecskemet, unde ar putea ajunge avioane cu capacități nucleare

5 Noi dezvăluiri despre „afacerea Nordis”