O pisică a „revenit la viață” după ce a fost „incinerată”. Pe urnă scria „Ted nu e mort”. Cum a fost posibil

O pisică a „revenit la viață” după ce a fost „incinerată”. Pe urnă scria „Ted nu e mort”. Cum a fost posibil

Ted este o pisică care „s-a întors din morți”, după ce a fost „incinerată”. Nicci Knight, din Newby, North Yorkshire, este stăpâna pisicii. Aceasta era în vacanță în Turcia atunci când a primit vestea tristă că Ted s-a înecat în iazul vecinilor săi, conform The Guardian, care citează BBC.

Pisică

Femeia a plătit peste 150 de euro pentru a incinera pisica altcuiva. foto Shutterstock (Arhivă)

Ea a dorit ca animalul său de companie să fie incinerat, în timp ce ea și familia sa nu erau acasă. Totuși, mare le-a fost mirarea când au auzit că, după patru zile de la ceremonie, Ted și-a făcut apariția în casa lor.

A trebuit să dau vestea soțului meu și celor patru copii ai noștri și am fost cu toții absolut devastați, pentru că Ted este o personalitate deosebită și un membru iubit al familiei”, a spus femeia.

Nicci Knight a contactat Heavenly Pets Crematorium pentru ca Ted să fie incinerat.

La patru zile după incinerare, Knight, care încă era în vacanță în Turcia, a văzut că avea mai multe apeluri pierdute de la cea care se ocupa de îngrijirea pisicii.

„Eram din nou în piscină, mă simțeam foarte bine, după ce, știi tu, lăsasem moartea lui Ted în urmă”, a spus ea.

Persoana însărcinată cu îngrijirea motanului i-a spus femeii că Ted tocmai intrase în casă.

„Nu am crezut la început”, a mărturisit Knight. „A trebuit să o conving să mă contacteze pe FaceTime pentru a vedea că Ted chiar trăia.

Knight a descoperit curând că a plătit peste 150 de euro pentru a incinera pisica altcuiva. Când s-a dus să ridice cenușa, a văzut că pe urnă scria „Ted nu e mort”.

Vicki Crallan, directorul Heavenly Pets Crematorium, a spus pentru BBC că a fost o situație „dulce-amară” și că era îngrijorată că există o familie căreia „îi lipsește cineva”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Un jeg de om!” / Jurnalista Alina Alexoi de la TVR a fost suspendată internațional pentru jignirea gimnastei Ana Maria Bărbosu

2 „Mama mea este la Templieri, care nu este o lojă masonică, nu face parte din masonerie. Este… nici nu știu cum să-i zic...”

3 „Să vă fie rușine! Mori de foame sau ce?” / O rusoaică de lângă Belgorod a surprins forțele armate ruse în timp ce îi jefuiau casa

4 Motivul pentru care un american s-a mutat în țara noastră pentru a-și crește copiii: „România încă practică ceea ce eu numesc triada nucleară”

5 Compania din România care le oferă angajaților 185.000 de lei dacă își dau demisia