O persoană a fost arestată în legătură cu moartea lui Matthew Perry

O persoană a fost arestată în legătură cu moartea lui Matthew Perry

Doi medici, un traficant de droguri și mai multe persoane, printre care și asistentul personal al actorului Matthew Perry au fost arestați în legătură cu moartea acestuia din octombrie anul trecut.

foto Matthew Perry

O persoană a fost arestată în legătură cu moartea lui Matthew Perry FOTO Arhivă

UPDATE: Asistentul personal al lui Matthew Perry, doi medici și alte câteva persoane au fost inculpate sub acuzația de a fi furnizat în mod ilegal o cantitate de ketamină care a provocat moartea actorului din “Friends”, în octombrie anul trecut.

”În documentele depuse la tribunalul federal din California, procurorii arată că asistentul lui Perry și o cunoștință au lucrat cu doi medici și cu un traficant de droguri pentru a-i procura o cantitate ce valora câteva mii de dolari. Rechizitoriul depus în instanța federală și citatat de NY Times, arată că un medic de la un centru de urgențe a fost printre cei care a colaborat pentru a-i aduce ketamina domnului Perry, în ciuda faptului că știa că acesta are antecedente de abuz de droguri. Acuzațiile împotriva lor includ constituirea unui grup infracíonal pentru distribuirea de ketamina, posesie cu intenția de a distribui metamfetamină și modificarea și falsificarea evidențelor pentru a le ascunde de o investigație federală.

Procurorii au găsit comunicațiile acestora și spun că utilizau mesaje criptate și un limbaj codificat pentru a discuta despre tranzacțiile cu droguri. În discuții, ei spun la un moment dat “Hai să aflăm cât va plăti idiotul ăsta”, cu referire la Matthew Perry”, scrie abcnews.go.com.

Persoana arestată nu a fost identificată și nu este clar ce acuzații i s-ar putea aduce. Un purtător de cuvânt al Departamentului de Justiție a declarat pentru PEOPLE că mai multe informații despre anchetă vor fi anunțate în cadrul unei conferințe de presă la Los Angeles în cursul zilei de astăzi, 15 august. Purtătorul de cuvânt a refuzat să comenteze mai mult.

Fosta vedetă Friends a murit pe 28 octombrie, la vârsta de 54 de ani, în urma unei supradoze accidentale de droguri. Un raport de autopsie a concluzionat că Perry a murit din cauza efectelor acute ale ketaminei. Alți factori care au contribuit la moartea lui Perry au fost înecul, boala coronariană și efectele buprenorfinei, un medicament utilizat pentru tratarea tulburării de consum de opioide.

Departamentul de Poliție din Los Angeles a început o investigație privind moartea starului în luna mai. O sursă de investigație din cadrul LAPD a declarat atunci pentru PEOPLE că în anchetă au fost implicate și Drug Enforcement Administration și inspectorii poștali americani.

Perry, care urma un tratament cu ketamină la momentul morții sale, a vorbit despre lupta sa cu dependența în cartea sa de memorii Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing.

„Am vrut să împărtășesc când am fost în siguranță de a merge în partea întunecată din nou”, a spus Perry pentru PEOPLE în cadrul unui interviu din 2022.

„A trebuit să aștept până când am fost destul de sigur treaz - și departe de boala activă a alcoolismului și dependenței - pentru a scrie totul în jos. Eram destul de sigură că va ajuta oamenii dacă o voi face”, a mai spus atunci celebrul actor .

Știre în curs de actualizare

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Americanca Jordan Chiles rămâne cu bronzul olimpic în sertar: COSR, anunț de ultima oră

2 Bulai a fost dat afară din casă de soție, o fostă studentă

3 VIDEO Ce-i face un ucrainean drogat cu ciuperci unei rusoaice

4 Cazul Crin Antonescu / S-a luptat cu securiștii până a ajuns să-i propună candidați la prezidențiale

5 Generalul Sîrskîi are o nouă veste proastă pentru Rusia