O nouă luptă ridicolă în România: Denisa Despa l-a spulberat pe Măru Gagicarul în doar 9 secunde VIDEO

O nouă luptă ridicolă în România: Denisa Despa l-a spulberat pe Măru Gagicarul în doar 9 secunde VIDEO

Dacă în urmă cu câteva săptămâni a avut loc o luptă șocantă între două femei și un bărbat, ieri s-a ținut primul meci disputat în cușcă în care o femeie și un bărbat au fost care pe care. Dansatoarea Denisa Despa a câștigat rapid duelul cu Măru Gagicarul din Gala RXF Next Fighter 15, făcându-l K.O. pe adversar cu un croșeu de dreapta.

Criticile primite după organizarea unei partide între cel poreclit ”Perversul de pe Târgu Ocna” și Bettishor și Roxana nu i-au dat înapoi pe organizatorii galelor de lupte MMA. Ba chiar i-au încurajat să mai facă astfel de meciuri, care prin la publicul român. Astfel, ieri Denisa Despa s-a luptat cu ”Măru Gagicarul”. Luptă e mult spus, pentru că femeia s-a impus după doar 9 secunde în fața adversarului.

Denisa Despa l-a pus imediat la pământ pe adversarul său. Captură Tik Tok

Denisa Despa l-a pus imediat la pământ pe adversarul său. Captură Tik Tok

Dansatoarea a ajuns la 3 victorii în tot atâtea partide în cușca de MMA. De cealaltă parte, Măru Gagicarul are două înfrângeri în tot atâtea partide. „N-am avut timp să obosesc. Mă pregătisem, dar nu ma așteptam. Îl felicit pe Măru. A fost un gentleman. Nu s-a înfipt în mine așa rău îl îndrăgesc foarte tare si rămânem prieteni. Sunt fericită că am răzbunat fetele (n.r. care s-au luptat cu Perversul de pe Târgu Ocna)”, a spus Denisa Despa, conform Fanatik.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii