O fostă ciclistă sud-americană, care a participat la cinci olimpiade, a fost găsită moartă în casă după ce s-a înecat cu mâncare

O fostă ciclistă sud-americană, care a participat la cinci olimpiade, a fost găsită moartă în casă după ce s-a înecat cu mâncare

Fosta ciclistă venezueleană Daniela Larreal Chirinos, de cinci ori participantă la Jocurile Olimpice, a fost găsită moartă în apartamentul său din Las Vegas, după ce s-a înecat cu mâncare, a anunțat poliția, potrivit publicației Fox Sports .

Autoritățile au fost chemate la apartamentul fostei atlete, în vârstă de 50 de ani, vineri, după ce aceasta nu s-a prezentat la hotelul din Las Vegas unde lucra.

Potrivit raportului, poliția a stabilit că aceasta a murit duminică, 11 august, din cauza asfixierii cauzate de resturi de alimente solide găsite în traheea ei.

Chirinos a fost figura principală a ciclismului venezuelean din 1990 până în 2012, participând la proba de ciclism de viteză la cinci Jocuri Olimpice: Barcelona 1992, Atlanta 1996, Sydney 2000, Atena 2004 și Londra 2012.

Larreal a fost o oponentă a președintelui Nicolás Maduro, primind amenințări cu moartea în Venezuela din această cauză. Forțată să plece în exil, ea s-a stabilit în Las Vegas, în Statele Unite.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Pe asta cu corvetele ați văzut-o?

2 SISTEMUL e mai tare? / judecătoarea Jderu din dosarul în care se judeca contestațialui Coldea față de controlul judiciar a fost înlocuită!

3 „Am văzut ce nu se mai vede în Franța”

4 Care este țara europeană cu cele mai urâte și mai depresive orașe, potrivit unui top realizat de un împătimit al călătoriilor

5 Cu cine a confundat germanul ăsta România?