O finalistă Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și „pasată cu un blender de soțul ei”

O finalistă Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și „pasată cu un blender de soțul ei”

O crimă oribilă șochează Europa. O finalistă de la Miss Elveția 2008 a fost sugrumată și dezmembrată cu un fierăstrău și foarfece de grădină înainte de a fi băgată într-un blender de către soțul ei.

Kristina a fost finalista Miss Elveția 2008 FOTO: Instagram

Kristina a fost finalista Miss Elveția 2008 FOTO: Instagram

Potrivit dailymail, cadavrul modelului Kristina Joksimovic, în vârstă de 38 de ani, a fost găsit moartă în Binningen, lângă Basel, în Elveția. Soțul ei, Thomas, în vârstă de 41 de ani, a avut un recurs pentru eliberare din arest, respins miercuri de Tribunalul Federal din Lausanne, după ce a recunoscut că și-a ucis soția.

O anchetă în curs a concluzionat astăzi că există „indicii concrete de boală mintală” la baza cazului. Soțul Kristinei ar fi susținut că a ucis-o în legitimă apărare, după ce aceasta a venit la el cu un cuțit. El ar fi spus apoi că a dezmembrat-o pe fostul fotomodel, cu care are doi copii.

Anchetatorii au stabilit că Kristina a fost strangulată înainte de a muri. Verdictul afirmă că suspectul a mărturisit că și-a strangulat soția. Autopsia a concluzionat că trupul a fost apoi dezmembrat în spălătorie cu un fierăstrău, un cuțit și o foarfecă de grădină.

Părțile corpului au fost apoi mărunțite cu un blender manual, „pasate” și dizolvate într-o soluție chimică, a relatat publicația locală Blick.

Cristina și soțul ei FOTO: Instagram

Cristina și soțul ei FOTO: Instagram

De asemenea, un raport medico-legal „contrazice descrierea sa de autoapărare”, potrivit postului elvețian FM1 Today.

Thomas, care este cetățean elvețian, ar fi fost arestat la o zi după ce rămășițele ei au fost găsite.

Prietenii și-au exprimat șocul la aflarea veștii. Unul dintre ei a declarat pentru Blick la aflarea veștii: „Pentru mine, păreau familia perfectă”.

Un altul a declarat că relația era „în criză de luni de zile”, iar poliția ar fi fost chemată în prealabil în urma unor rapoarte de violență fizică.

Cuplul, care s-a căsătorit în 2017, locuia cu vedere panoramică într-o „casă semidecomandată spațioasă” într-o zonă bogată din Basel. Cu doar patru săptămâni înainte de a fi ucisă, Kristina postase pe contul său de Instagram fotografii cu o „escapadă de cuplu”, care arătau peisajul înzăpezit de la fereastra unui hotel de lux de deasupra lacului Lucerna.

Anchetatorii au declarat că Thomas, un om de afaceri, a arătat un „nivel vizibil ridicat de energie criminală” în evaluarea lor.

Ei au citat o „lipsă de empatie și sânge rece după ce și-a ucis soția”, precum și eforturile sale de a acoperi moartea acesteia, adăugând că inculpatul avea „trăsături sadico-sociopate”.

Kristina, originară din Binningen și cu rădăcini sârbești, ar fi renunțat la modelling pentru a deveni antrenoare de podiumuri, inspirând generația următoare.

A câștigat concursul Miss Elveția de Nord-Vest în 2003 și a continuat să fie finalistă la concursul Miss Elveția 2008.

În același an, a înființat o agenție de coaching și consultanță pentru modele aspirante, în timp ce lucra cu normă întreagă în domeniul recrutării IT.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Newsweek / Elena Lasconi a terminat Universitatea privată Ecologică, la Deva, cu medii de 5 și 6

2 Viorica Dăncilă se întoarce / Fost premier și președinte PSD, ea se alătură partidului condus de Cristian Terheș

3 Cum a dus un plic de cafea la identificarea celui care l-a ucis pe omul de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner

4 Analist / „Trump a fost cu mult mai prezidențiabil decât Harris. A explicat cum oprește războiul din Ucraina”

5 Următoarele 24 de ore vor fi decisive. E contraofensiva rușilor din Kursk „cel mai bun cadou pentru comandamentul ucrainean” sau Kievul a pariat greși…