O femeie din București a ajuns la spital după ce a fost lovită de propria maşină, în timp ce punea cumpărăturile în portbagaj

O femeie din București a ajuns la spital după ce a fost lovită de propria maşină, în timp ce punea cumpărăturile în portbagaj

O femeie a ajuns la spital după ce a fost accidentată de propria maşină, în parcarea unui centru comercial din București, în timp ce punea cumpărăturile în portbagaj. În autovehicul se aflau doi copii în vârstă de 2, respectiv 6 ani.

”La data de 27 august 2024, în jurul orei 13.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie, în parcarea unui centru comercial din sectorul 3. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 41 de ani, în timp ce punea cumpărăturile în portbagajul autovehiculului personal, a fost accidentată de propria maşină, în împrejurări care urmează a fi stabilite”, anunţă Brigada de Poliţie Rutieră.

La acel moment, în autovehicul se aflau doi copii, în vârstă de 2 , respectiv 6 ani, potrivit News.ro.

Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

”În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier”, afirmă poliţiştii.


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit...

2 “Am anunțat Apele Române, au zis să le trimit poze” / O plajă din Neptun plină de oameni a fost inundată

3 Ianis Hagi, stop joc / S-a aflat motivul pentru care tricolorul nu mai are voie să intre în vestiarul lui Rangers

4 De ce arestarea șefului Telegram îi dă frisoane lui Elon Musk

5 Belarusul se pregătește să atace Ucraina?