O femeie care s-a căsătorit cu ea însăși a sărbătorit primul an de „fericire conjugală”. Ce jurăminte a încălcat

O femeie care s-a căsătorit cu ea însăși a sărbătorit primul an de „fericire conjugală”. Ce jurăminte a încălcat

O femeie care anul trecut și-a oferit o nuntă de vis după ce nu și-a găsit partenerul potrivit și-a sărbătorit recent prima aniversare cu efervescență, flori și o cină cu friptură.

Sarah Wilkinson FOTO: AB Studio Creative

Sarah Wilkinson FOTO: AB Studio Creative

Sarah Wilkinson, în vârstă de 43 de ani, a ținut ceremonia de nuntă la Harvest House din Felixstowe, Suffolk, clasificată de gradul II, pe 30 septembrie 2023.

Un prieten a oficiat slujba neoficială în fața a 40 de prieteni apropiați și rude, urmată de o seară cu mai mulți prieteni.

Wilkinson a declarat că sărbătoarea a fost concepută pentru a arăta „Sunt bine așa cum sunt; nu ai neapărat nevoie de cineva pentru a te completa. Eu nu spun nu pentru a găsi pe cineva, dacă se întâmplă și este grozav , atunci e minunat, și dacă nu se întâmplă, va fi prea bine”, a spus ea, scrie bbc.com.

Wilkinson a marcat aniversarea trimițându-și un buchet de 12 trandafiri curcubeu și o sticlă de șampanie.

„Este întotdeauna frumos să colectezi un cadou la serviciu și să treci prin birou cu un buchet masiv de flori”, a spus ea.

„Am ieșit să iau masa singură, o masă pentru unul, o cină frumoasă cu friptură și felicitările mele aniversare pe masa din fața mea, iar între mese m-am relaxat și mi-am citit cartea.”

Wilkinson a fost surprinsă de amploarea interesului manifestat față de nunta ei în întreaga lume - dar a avut grijă să nu citească reacțiile oamenilor online.

Ea a spus: „Unii oameni pot fi foarte nepoliticoși și ofensatori, așa că câțiva prieteni s-au conectat și mi-au trimis cele mai bune fragmente; pur și simplu nu mă uit la lucrurile rele.”

Ea spune că a încălcat câteva jurăminte. „Am jurat că nu voi rămâne fără hârtie igienică și lapte și am rămas fără ambele cel puțin o dată, așa că trebuie să mă ocup de asta.”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Polițist de provincie cu două vile, două apartamente, opt case de vacanță, terenuri, spațiu comercial, Porsche Cayenne

2 Noi dezvăluiri despre Geoană / Rusia

3 „Șeful unității anti Israel de la Teheran s-a dovedit agent Mossad”

4 În sutien pe stradă? / Revine moda „dezbrăcate”?

5 Pensiunea „La Nea Vasile” din Vaslui, „o fraudă bancară de proporții”