O femeie a murit după ce a fost proiectată de banda de alergare prin fereastră și a căzut de la etajul 3

O femeie a murit după ce a fost proiectată de banda de alergare prin fereastră și a căzut de la etajul 3

Incident șocant într-o sală de fitness, unde o femeie a fost proiectat prin fereastră de banda de alergare și a căzut de la etajul trei, accidentul - care a fost surprins de camerele de supraveghere - fiind fatal.

Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută, într-o sală de sport din West Kalimantan, Indonezia.

Presa locală, citată de news.com.au , spune că femeia (a cărei identitate nu a fost făcută publică) avea 22 de ani și ar fi venit la sală însoțită de iubitul ei, care se antrena la alt etaj.

Poliția a spus că folosea banda de alergare de aproximativ 30 de minute când s-a oprit să-și ștergă fața cu un prosop. Ea și-a pierdut echilibrul și, în timp ce banda de alergare mergea în continuare, s-a împiedicat și a fost proiectată pe fereastra deschisă aflată în spatele ei.

În imaginile de pe camera de supraveghere se vede cum tânăra încearcă cu disperare să se prinsă de tocul ferestrei situate la etajul trei, dar nu reușește și cade.

A fost dusă de urgență la spital, dar nu a mai putut fi salvată, suferind o hemoragie cerebrală puternică.

În urma tragicului incident, sala de sport a fost închisă timp de trei zile, iar administratorul este cercetat pentru neglijență.

Comisarul de poliție Antonius Trias Kuncurojati a declarat pentru presa locală: „Este foarte ușor pentru cineva să cadă de pe banda de alergare și apoi pe fereastră”. El a mai explicat că banda de alergare se afla la doar 60 cm de fereastra deschisă, una foarte mare, până aproape de sol.

Poliția a mai constatat că sticla ferestrelor este prea subțire, astfel că accidente similare se pot produce chiar și în situația în care ferestrele ar fi închise.

Poliția a spus că autorizația de funcționare a sălii de sport va fi reexaminată.

Ancheta în acest caz este în curs.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii