O femeie a fost grav rănită cu o arbaletă, într-o tentativă de omor, în Franţa. Principalii suspecţi: soţul, amanta şi un prieten

O femeie a fost grav rănită cu o arbaletă, într-o tentativă de omor, în Franţa. Principalii suspecţi: soţul, amanta şi un prieten

Autorităţile franceze au reţinut trei suspecţi în cazul unei femei care a fost descoperită în locuinţa sa din Franţa cu o săgeată înfiptă în tâmplă. Potrivit informaţiilor, soţul, amanta şi un prieten comun ar fi încercat să o omoare cu o arbaletă.

Poliţia franceză a reţinut trei suspecţi: soţul, amanta şi un prieten. Foto arhivă

Poliţia franceză a reţinut trei suspecţi: soţul, amanta şi un prieten. Foto arhivă

Victima, în vârstă de 32 de ani, care era singură în casă, a fost descoperită în stare gravă în cursul nopţii de duminică spre luni, de către pompieri. Aceştia au fost uimiţi să vadă că femeia avea o săgeată înfiptă în tâmplă. Miercuri, un reprezentant al Parchetului a declarat miercuri că femeia se află în afara oricărui pericol, scrie Digi24, citând AFP.

Anchetatorii au reţinut încă de luni trei suspecţi acest dosat. Este vorba despre soţul victimei, în vârstă de 40 de ani, amanta acestuia, care are 21 de ani, şi un prieten comun.

„Ultimele investigaţii şi audieri au permis să se stabilească mai ales că (...) faptele s-ar fi putut produce într-un context de resentimente şi gelozie”, a comunicat un reprezentantul al autorităţilor franceze, precizând şi faptul că tânăra de 21 de ani este însărcinată.

Cei trei suspecţi au recunoscut faptele, precizează aceleaşi surse, însă anchetatorii spun că nu cunosc exact mobilul atacului, pentru că aceştia „au oferit explicaţii confuze asupra motivelor şi intenţiilor lor”.

Potrivit unei surse judiciare, toţi cei implicaţi în acest dosar ar suferi de unele afecţiuni psihice, şi victima şi cei trei atacatori lucrând într-o structură care angajează lucrători cu dizabilităţi.

Astfel, conform primelor examinări psihiatrice, cei trei acuzaţi suferă de tulburări psihice „care le-au afectat moderat discernământul”, a precizat procuratura. „Ei ar fi intenţionat să atace şi membri ai familiei victimei”, a mai spus sursa citată.

Poliţiştii francezi au deschis un dosar de urmărire penală pentru tentativă de omor şi bănuiesc că acesta a fost planificat de mai mult timp, pentru că, spun ei, arbaleta şi săgeţile, care reprezintă arma crimei, au fost achiziţionate „în urmă cu mai bine de o lună de către soţ şi amanta sa”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Noile cupoane vor arăta foarte diferit în funcție de stadiul de cotizare / Cu cât vor crește exact pensiile după recalculare

2 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

3 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

4 VIDEO Ce-i face un ucrainean drogat cu ciuperci unei rusoaice

5 Americanca Jordan Chiles rămâne cu bronzul olimpic în sertar: COSR, anunț de ultima oră