O englezoaică arestată de 400 de ori pentru furturi de haine are interdicție să mai intre în magazine

O englezoaică arestată de 400 de ori pentru furturi de haine are interdicție să mai intre în magazine

Tanya Liddle, o femeie de 43 de ani din nordul Angliei, este de mulți ani spaima magazinelor din Marea Britanie, având sute de de furturi la activ. Respectiva britanică fură constant haine și genți, iar pentru a nu fi identificată pe camerele de supraveghere își pune diverse pălării pe cap.

Tanya Liddle are 171 de condamnări la activ FOTO Poliția Northumbria

Tanya Liddle are 171 de condamnări la activ FOTO Poliția Northumbria

În această săptămână, Poliția din Northumbria i-a dat englezoaicei o intredicție strictă de a mai intra în magazinele din nord-estul Angliei, cu trei excepții: o farmacie, un supermarket și un magazin de haine. În cazul în care va încălca interdicția, hoața riscă să fie arestată și să petreacă mai multe luni la închisoare.

Tanya Liddle, originară din Newcastle, este femeia cu cele mai multe furturi din magazine din Marea Britanie, având în total până acum nu mai puțin de 171 de condamnări. Aceasta a început pentru prima oară să fure din magazine în urmă cu peste 20 de ani.

Ultimul incident a fost în primăvara acestui an, când femeia a furat dintr-un centru comercial genți în valoare de peste 1.500 sterline, purtând pe cap o pălărie și ochelari de soare. După mai multe luni de investigații, analize faciale și comparații privind metoda de a acționa, polițiștii au descoperit că era vorba de Tanya Liddle, spaima magazinelor din Marea Britanie.

Până acum, femeia a fost arestată de 400 de ori în patru decenii pentru furt, însă cazierul său extrem de încărcat nu a făcut-o să renunțe din a subtiliza haine din magazine.

”Este foarte importantă această interdicție emisă împotriva Tanyei Liddle. Aceasta a făcut o practică de decenii în a fura din magazine și a epuizat toate căile și opțiunile pentru a își schimba obiceiurile. Iar interdicția de a intra în magazine este în opinia noastră cel mai bun mod de a o împiedica să fure din nou. Strictețea ordinului demonstrează seriozitatea infracțiunilor sale și impactul pe care l-a avut asupra comunității de retail din regiune, iar noi pur și simplu nu putem accepta un asemenea comportament. Dacă Tanya Liddle va mai intra în vreun magazin de acum încolo, nu vom ezita să acționăm și să o arestăm”, spune inspectorul Patrick Hannon, din cadrul Poliției Northumbria.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „E moț de curcan” / Corina Bud și-a uitat lenjeria intimă acasă și a oferit un spectacol de zile mari, chiar pe scenă. În fața a zeci de mii de oa…

2 „Da, am primit propuneri indecente. Mi s-au oferit şi bani şi celebritate”

3 Așa o fi?

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucrainenii ar fi atacat o bază militară din Rusia unde se află temutele rachete Satan. Militarii au abandonat totul și au fugit