O dronă a lovit în apropierea reședinței private a premierului israelian Benjamin Netanyahu

O dronă a lovit în apropierea reședinței private a premierului israelian Benjamin Netanyahu

O dronă lansată din Liban a lovit sâmbătă, 19 octombrie, oraşul Cezareea, din centrul Israelului, în apropierea locului unde îşi are reşedinţa privată premierul israelian Benjamin Netanyahu.

Reședința premierului Benjamin Netanyahu a fost ținta unui atac cu drone FOTO: Profimedia

Reședința premierului Benjamin Netanyahu a fost ținta unui atac cu drone FOTO: Profimedia

Presa arabă a relatat că reşedinţa privată a premierului israelian a fost ţinta acestui atac lansat cu trei drone, dintre care două au fost interceptate de armată.

În ultima oră, au fost identificate trei vehicule aeriene fără pilot care traversau din Liban spre teritoriul israelian. Două dintre ele au fost interceptate şi un al treilea a lovit în zona Cezareei", a transmis armata israeliană într-un comunicat, potrivit EFE.

Un purtător de cuvânt al lui Benjamin Netanyahu a confirmat că o dronă a fost lansată asupra locuinţei premierului israelian, din nordul Cezareei. El a adăugat că prim-ministrul nu se afla în apropiere şi că nu există victime, a relatat Reuters.

Zilele trecute, premierul Benjamin Netanyahu a avertizat după moartea liderului Hamas, Yahya Sinwar, că războiul din Fâşia Gaza nu s-a încheiat şi că „Israelul îşi va continua operaţiunile până când ostaticii vor reveni la căminele lor”.

Netanyahu a numit uciderea lui Sinwar un „moment important în război”, spunându-le locuitorilor din Gaza că este o „oportunitate” pentru ei de „a se elibera în sfârșit de tirania (Hamasului)”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 VIDEO Surprinzătoarele declarații ale generalului Valeri Zalujnîi despre „armatele NATO”

3 „Eu sunt femeie de rate? E cash” / Andreea Tonciu și-a cumpărat bolid de 700.000 de euro, dar fanii sunt convinși că a luat-o în rate

4 VIDEO Imagini cu ultimele clipe trăite de liderul Hamas, Yahya Sinwar

5 Igor Girkin dezvăluie că Rusia rămâne fără soldați și arme