O creatoare OnlyFans s-a culcat cu 158 de bărbați în două săptămâni. Mama sa îi face curățenie în dormitor după filmări

O creatoare OnlyFans s-a culcat cu 158 de bărbați în două săptămâni. Mama sa îi face curățenie în dormitor după filmări

Mama unei creatoare de conținut OnlyFans a dezvăluit că își ajută fiica să facă curat în dormitor după reprizele de filmare. Fiica ei susține că s-a culcat cu 158 de bărbați în două săptămâni. Câștigurile financiare sunt pe măsură.

Bonnie Blue și mama ei FOTO: YouTube/The Reality Check

Bonnie Blue și mama ei FOTO: YouTube/The Reality Check

Creatoarea OnlyFans Bonnie Blue a devenit cunoscută pentru producțiile ei. Ea călătorește la universități din țări precum Marea Britanie, SUA și Australia pentru a se culca cu tineri fără experiență, în schimbul filmării jocurilor lor, scrie ladbible.

În videoclipurile virale apar bărbați tineri stând la coadă în fața ei. Unii ar putea crede că lui Bonnie i-ar fi greu să le explice părinților cu ce se ocupă și de ce câștigă atât de bine. În mod surprinzător, mama ei nu numai că îi susține munca, ci chiar o ajută la curățenia de după filmări.

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unui episod al podcast-ului The Reality Check, la care a fost invitată actrița, dar și mama ei. Gazdele emisiunii, CJ McKenna, Shuan Maroof și Josh Spooner, au întors pe toate fețele alegerea lui Bonnie și relația cu mama sa.

Ei au întrebat-o pe mama lui Bonnie cum e să intre să intre și să curețe camera în care fiica ei a terminat de filmat o partidă de sex cu 27 de bărbați.

„Dezordonat”, a răspuns ea, înainte de a dezvălui că există „sute de prezervative, chiloți” și lenjerie pătată. Dormitorul nu este singura problemă, deoarece dezordine este și la baie, a mai dezvăluit mama vedetei OnlyFans.

Mama a mai întrebată despre cariera fetei și ce simte când aude toate implicațiile.

Este doar o parte din munca ei. Sunt mândru de ea, nu mă deranjează”, a răspuns ea adăugând că la început a fost mai greu să accepte.

Nici aspectul financiar nu este de neglijat deoarece Bonnie Blue câștigă foarte bine din activitatea sa. Ea a reușit să câștige chiar și 200.000 de lire sterline pentru filmările realizate în doar câteva săptămâni.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „E cea mai sigură bancă. Nu are cum să intre în faliment” / Gigi Becali a dezvăluit unde își ține banii

2 AUDIO Nelu Tãtaru, victima unei răfuieli locale? Stenograme care dau de gândit...

3 Foarte interesante amănunte...

4 17 octombrie, a doua cea mai sângeroasă zi pentru Rusia de la începutul invaziei în Ucraina

5 Povestea din spatele uriașului „cimitir” de mașini Tesla. Sute de vehicule electrice zac pline de praf într-un port