O aeronavă cu două persoane la bord s-a prăbușit pe o șosea aglomerată din Anglia

O aeronavă cu două persoane la bord s-a prăbușit pe o șosea aglomerată din Anglia

Doi piloți ai unei aeronave ușoare au scăpat cu viață marți, 27 august, după ce aparatul de zbor s-a prăbușit pe o șosea aglomerată din orașul Gloucestershire. Totuși, aceștia s-au ales cu răni ușoare, conform The Guardian.

Bărbații păreau a fi nevătămați și surprinși că au supraviețuit incidentului. Foto Captură video X

Bărbații păreau a fi nevătămați și surprinși că au supraviețuit incidentului. Foto Captură video X

După aterizare, se pare că avionul a intrat printr-un gard viu și a ajuns pe porțiunea dinspre vest a A419, între Cirencester și Stroud.

Conform imaginilor de la fața locului, bărbații păreau a fi nevătămați și surprinși că au supraviețuit incidentului. Ei au fost fotografiați atunci când erau ajutați de trecători să iasă din aeronavă.

Circulația a fost blocată pe ambele sensuri, iar aripa dreaptă a aeronavei s-a rupt. Incidentul aviatic a avut loc în cursul zilei de marți, 27 august.

Se crede că avionul nu a putut ateriza pe pista aerodromului Aston Down, unde se află Cotswold Gliding Club (CGC) din Frampton Mansell, care se află la sud de A419. O anchetă este în curs de desfășurare pentru a determina cauza accidentului.

Piloții, care sunt amândoi membri ai CGC, au fost transportați la spital.

Un purtător de cuvânt al CGC a declarat că incidentul a fost investigat de Air Accident Investigation Branch. Aceștia au adăugat: „Nu cunoaștem starea celor doi bărbați, dar așteptăm să aflăm”.

Un planor cu motor Grob 109B cu două locuri de la Cotswold Gliding Club a fost implicat într-un incident în timp ce ateriza de la un zbor local.

Cei doi ocupanți, care sunt ambii piloți calificați, au suferit unele răni și au fost duși cu ambulanța la spital pentru a fi verificați. Drumul A419 care trece pe lângă aerodromul Aston Down a fost închis peste noapte pentru a permite îndepărtarea aeronavei”, se arată în comunicatul CGC.

Incidentul este în prezent investigat de Air Accident Investigation Branch din cadrul Departamentului pentru Transport, de British Gliding Association și de poliția locală”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire epocală în Sarmizegetusa Regia: templul pictat al dacilor, dezvelit după două milenii

2 „Un vrăjitor eretic, care umbla cu chiromanția, hipnoza, yoga și alte nebunii nu poate fi sfânt” / Petiție împotriva canonizării călugărului Arsenie B…

3 Blonda prezentă alături de șeful Telegram în momentul arestării sale în Franța a aprins imaginația internauților

4 Rușii au adus la Kursk 30.000 de militari și încearcă să creeze un inel în jurul forțelor Ucrainei. Gen. Sîrskîi mai spune că în Donbas situația e foa…

5 O înregistrare video a Forțelor Aeriene Ucrainene ar fi dezvăluit din greşeală poziţia unui avion de vânătoare F-16