Nunta lui Ianis Hagi, în ziua finalei Euro 2024, cu un invitat special: „La alte nunți nu merg!“

Nunta lui Ianis Hagi, în ziua finalei Euro 2024, cu un invitat special: „La alte nunți nu merg!“

Ianis Hagi (25 de ani) pare că n-a vorbit cu tatăl său, când a stabilit data nunții cu Elena Tănase. Pentru că, înaintea turneului final, Gheorghe Hagi (59 de ani) a spus, în mod repetat, că tricolorii au șansa unei calificări în semifinalele Campionatului European. Dacă pronosticul său se va adeveri, atunci România va juca pentru accederea în ultimul act, fie pe 9 iulie, fie pe 10 iulie. Ceea ce ar fi deja o problemă pentru Ianis Hagi!

Ianis Hagi. FOTO: Arhiva Adevărul

Ianis Hagi. FOTO: Arhiva Adevărul

Concret, acesta și-a programat nunta cu Elena Tănase pentru data de 14 iulie. Așa că, dacă România prinde semifinalele Euro 2024, mijlocașul va avea doar câteva zile la dispoziție pentru a-și face pregătirile pentru marele eveniment. Iar dacă România îndeplinește „misiunea imposibilă“ și ajunge în finală, atunci data nunții trebuie schimbată cu totul!

Un asemenea scenariu va strica și programul invitaților, în număr foarte mare, printre care se află și Gigi Becali. Într-o intervenție la Digi Sport, acesta a povestit că va merge la nunta lui Ianis Hagi, însă prezența sa va fi o excepție de la regula pe care stabilit-o de ceva vreme.

Ce a spus Gigi Becali?

*O să merg la Ianis, dar atât, la alte nunți nu mai merg. A avut fina mea, Firea (n.r. – Gabriela Firea), cu băiatul ei nuntă. N-am mers. Nu mai merg eu la nunți, la botezuri. Nu-mi mai place. Nici în concedii nu merg. Decât să mă trimiți la Monte Carlo și să mă obligi să stau 10 zile... Să-mi spui: <<Bă, stai 10 zile la Monte Carlo sau în fiecare zi câte o bătaie, timp de 10 zile?>>. Bă, dă-mi bătaie în fiecare zi, dar la Monte Carlo nu merg!

*La Ianis, n-am ce să fac. Cu Gică (n.r. – Gheorghe Hagi) vorbeam, când eram tineri, necăsătoriți, că o să ne căsătorim, că o să facem copii, că la nuntă... La Gică e doar o excepție, atât. Și la fetele mele. Atât! Altă nuntă, nimic. O să vedeți că dansez, o să băgăm pe TikTok.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii