„Nu mă simt foarte bine”. Alfred Bulai a fost scos din arest la domiciliu și transportat la spital pentru un consult

„Nu mă simt foarte bine”. Alfred Bulai a fost scos din arest la domiciliu și transportat la spital pentru un consult

Sociologul Alfred Bulai a fost scos luni, 7 octombrie, din arestul la domiciliu și dus la spital, în scaunul cu rotile, pentru un control, după ce a chemat ambulanța susținând că se simte rău.

Alfred Bulai a fost transportat la spital FOTO: Inquam Photos/George Călin

Alfred Bulai a fost transportat la spital FOTO: Inquam Photos/George Călin

Pe primul loc este sănătatea mea și am apelat la ambulanță. Nu mă simt foarte bine, am fost operat la inimă”, a spus Alfred Bulai, profesorul acuzat de abuz, potrivit România TV.

Pe 3 octombrie, Judecătoria Sectorului 1 a admis cererea formulată de Alfred Bulai Bulai privind modificarea conținutului măsurii preventive a arestului la domiciliu. Instanța i-a încuviințat părăsirea imobilului unde execută măsura preventivă a arestului la domiciliu, la data de 7 octombrie, în intervalul orar 11:00 – 18:00, în vederea deplasării la unitatea medicală Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”. Profesorul merge la secția Chirurgie Cardiovasculară, pentru un consult.

„Nu pot urca patru trepte”, a declarat Bulai în fața jurnaliștilor.

Acesta a mai precizat că este nevinovat. „Partea adversă transmite informații cum vrea ea, eu nu am voie să spun nici trei cuvinte în apărarea mea. Pot să vă spun că sunt foarte multe lucruri care nu au legătură cu nimic”, a spus Bulai.

Amintim că Judecătoria Sectorului 1 a admis marţi, 1 octombrie, cererea procurorilor de prelungire cu 30 de zile a măsurii arestului la domiciliu .

Alfred Bulai este arestat la domiciliu încă din 5 septembrie 2024.

Fostul profesor de la SNSPA este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de folosire abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală. Una dintre victime a mărturisit în detaliu cum a fost agresată și hărțuită de Bulai. Conform procurorilor, studenta a fost hărțuită sexual în perioada iulie 2022 – mai 2024.

Profesorul i-a cerut să se dezbrace în fața lui, în camera unde îi oferea feedback academic. De asemenea, a îmbrățișat-o, fără voia ei, și a încercat-o să o sărute forțat. După mai multe luni de hărțuire, acesta i-ar fi cerut studentei să întrețină relații sexuale cu el, potrivit procurorilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit...

2 O hartă care dă fiori...

3 Mare dreptate are! / Rareș Bogdan, text de o duritate fără precedent în scandalul Șoșoacă

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesant amănunt!