„Nu l-am găsit la bazin, aşa că nu îl împărţim” / Marcel Ciolacu, despre Geoană

„Nu l-am găsit la bazin, aşa că nu îl împărţim” / Marcel Ciolacu, despre Geoană

Premierul Marcel Ciolacu a glumit sâmbătă, 7 septembrie, pe seama faptului că Mircea Geană ar putea lua din electoratul său în cursa pentru funcţia de preşedinte al României.

Candidatul PSD susține că intrarea cât mai multor candidaţi în competiţia pentru funcţia supremă în stat este ”un lucru bun pentru democraţie”.

Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă anunţul privind candidatura unui fost preşedinte al PSD, Mircea Geoană, pentru preşedinţia României îl îngrijorează, având în vedere că cei doi se adresează aceluiaşi bazin electoral.

”Nu l-am găsit la bazin. Nu era, aşa că nu îl împărţim. E bine, o să fie foarte mulţi candidaţi în perioada următoare, e un lucru foarte bun pentru democraţie,” a răspuns Ciolacu, în timpul unei vizite în comuna Cornu din judeţul Prahova.


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 Operațiunea secretă care va schimba lumea

3 Miliardarul saudit Mohamed Al Fayed își viola și abuza angajatele: „Era un monstru, un prădător sexual, fără nicio busolă morală”

4 Misterioasa sinucidere a secretarei-șefe de la UMF București

5 Șoșoacă și-a abandonat partidul? / ANAF a declarat SOS România „inactiv”. Formațiunea riscă să nu poată participa în alegeri