Noua eră / Femei considerate „zeițe” pentru că se îngrașă, bărbați care plătesc ca să le vadă mâncând

Noua eră / Femei considerate „zeițe” pentru că se îngrașă, bărbați care plătesc ca să le vadă mâncând

Un fenomen îngrijorător este prezent pe rețelele de socializare și are din ce în ce mai mulți admiratori. Este vorba despre „feederism” - de la verbul „to feed - a hrăni” și reunește persoane, de cele mai multe ori se întâmplă să fie bărbați, care își găsesc satisfacția sexuală încurajându-i pe alții, mai ales femei, să consume cantități excesive de alimente, ceea ce duce la creșterea în greutate.

Rosie Jean

Femeile pot face mii de dolari vânzându-și „conținutul” bărbaților. Foto: Instagram/quirkyloverosee

Am suferit de diabet, abia puteam să merg. Eram foarte bolnavă, aveam greață și amețeli tot timpul”, a mărturisit Rosie Jean, una dintre cele care au practicat „feederismul” sau supraalimentarea, pentru Daily Mail.

Sănătatea ei era distrusă ca urmare a exceselor alimentare, provocate de unul dintre cele mai periculoase fetișuri sexuale de pe internet.

Rosie Jean, în vârstă de 32 de ani, din Florida, fusese atrasă în lumea întunecată a „feederismului”, un fenomen terifiant care creștea în popularitate. La fel ca mii de femei tinere din întreaga lume, ea vindea pe internet bărbaților videoclipuri cu ea în timp ce se înfrupta.

Riscuri pentru sănătate

Rezultatele sunt mult prea previzibile.

Ei se pregătesc pentru o creștere în greutate și pentru boli cronice”, a spus dr. Mike Fenster, profesor la Colegiul de profesii medicale al Universității din Montana.

„Au un risc accelerat de diabet, ceea ce duce la apariția bolilor de inimă, a bolilor de rinichi. Este o denaturare oribilă a unui element de bază al umanității, acela de a ne hrăni unii pe alții. Acești oameni se complac într-o otrăvire lentă”, a mai adăugat Fenster.

Cei care se hrănesc, cei care plătesc pentru aceste fapte de consum, nu văd întotdeauna lucrurile așa.

Pentru mine, este vorba despre afecțiune profundă, respect și intimitate”, a declarat un bărbat din Canada. „Lăcomia mă excită. O fată care mănâncă în exces ca parte a relațiilor sexuale este intimitatea supremă”.

Acest bărbat, care urmărește acest tip de conținut online, spune că a fost atras de „femeile grase” încă din școala primară.

Am un fetiș legat de burtă și cred că ar fi extrem de erotic și intim - ca parte a actului sexual - să o încurajez să mănânce, să îi mângâi grăsimea și să îi arăt dragostea adevărată pentru grăsimea ei”, a mărturisit el.

„Am fost tratată ca o zeiță”

Un alt bărbat, în vârstă de 74 de ani din Connecticut, a spus: „Ideea ca fetele să se îngrașe și să fie fericite pentru asta - atât de fericite încât să pună îngrășarea înainte de orice - este atrăgătoare”.

Bărbatul, care a dorit să-i fie păstrat anonimatul, a declarat că se numără printre miile de persoane care au plătit pentru conținut privind supraalimentarea , solicitând la un moment dat un videoclip personalizat cu două fete care mănâncă împreună o pizza mare.

În prezent, cererea globală de conținut sexual privind suprahrănirea a crescut atât de mult încât există cel puțin 30.000 de conturi de acest gen doar pe OnlyFans, conform site-ului de analiză a căutărilor FansMetrics.

Așa-numiții „hrănitori” - majoritatea bărbați, deși nu exclusiv - se înghesuie pe platforme online, inclusiv Reddit, Feabie și FantasyFeeder, pentru a găsi persoane - majoritatea femei - care să mănânce cantități uriașe de mâncare în fața camerei sau în persoană.

Femeile pot face mii de dolari vânzându-și „conținutul” bărbaților disperați după satisfacție sexuală. Aceste clipuri video au o temă simplă și constantă: femeile postează clipuri video cu ele însele mâncând, de obicei făcând o mulțime de zgomote.

De multe ori, ele se prezintă în costumul Evei sau purtând ținute provocatoare. Uneori hrănesc, sau sunt hrănite, de altcineva.

Nu există nicio îndoială cu privire la excitarea bărbaților, dar și pentru autoarele acestor clipuri video, experiența poate fi amețitoare și profitabilă.

Am fost tratată ca o zeiță, pentru că aveam 240 de kilograme”, a mărturisit Rosie Jean, care a făcut mii de dolari vânzând videoclipuri.

„Afaceri și plăcere”

La un moment dat, femeia a încasat 600 de dolari de la o singură persoană, într-un weekend. Și, conform spuselor sale, aceasta este o plată tipică pentru o persoană care se bucură de popularitate.

Mi-am transformat tulburarea de alimentație dintr-un ciclu al rușinii într-un ciclu al plăcerii, în care sexualizezi actul de a te îndopa și ai acești oameni care te adoră”.

O altă femeie, care folosește numele ContrASS pentru a-și împărtăși conținutul, în care se filmează în timp ce mănâncă cantități mari dintr-o pâlnie, a declarat că o face pentru „afaceri și plăcere”.

Sunt mai puternică prin faptul că dețin controlul deplin asupra procesului de producție și îmi place să împărtășesc ceea ce găsesc sexy cu un public interesat”, a declarat ea.

Pe OnlyFans, o tânără de 24 de ani din California de Sud cere 19,99 dolari pe lună pentru ceea ce ea descrie online drept „nuduri, lenjerie intimă, mâncăruri, îndopări”.

Bărbații care se abonează la astfel de conturi pot adesea comanda videoclipuri personalizate în funcție de dorințele lor, alegând ce alimente ar dori să vadă consumate și cum.

„Îmi imaginez mereu «sfârșitul» meu”

Unii dintre cei care urmăresc acest tip de conținut și cei care îl realizează duc fetișul până la extrem și urmăresc, de exemplu, să ia atât de mult în greutate încât să nu se mai poată mișca sau chiar să moară.

După ce am ajuns la 181 de kilograme, m-am trezit din ce în ce mai excitată de supraalimentarea până la moarte”, a scris o femeie pe Reddit.

Îmi imaginez mereu «sfârșitul» meu, ultimii mei pași, ultima dată când îmi pot mișca brațele, ultima mea respirație. Dacă cineva ar vrea să mă facă atât de mare încât să nu ajung la 30 de ani, ar trebui să vorbim”.

Unii membri ai acestei comunități merg dincolo de mâncarea în sine și se angajează în ceva numit „umflare” - introducând aer în stomac cu ajutorul unei pompe pentru a-și dilata stomacul și a părea mai grași.

Aceasta este o activitate deosebit de periculoasă și ar putea fi chiar fatală, a atras atenția dr. Fenster.

A plăti pe cineva să mănânce o mulțime de junk food în fața camerei promovează comportamente nesănătoase, glorifică supraalimentarea și poate contribui la normalizarea obiceiurilor alimentare proaste”, a spus dr. Lisa Young, nutriționist.

În Asia de Sud-Est, interesul pentru supraalimentare extremă a generat propria tendință virală cunoscută sub numele de videoclipuri „Mukbang”, în care creatorii consumă cantități uriașe de alimente într-un timp scurt în fața camerei.

Autoritățile chineze au interzis recent această practică.

Întoarsă în Florida, Rosie Jean a încetat să mai facă conținut de acest tip și încearcă acum să evidențieze pericolele pe canalul său YouTube.

Vă implor și vă implor să nu deveniți persoane care practică supraalimentarea”, avertizează ea orice femeie care ar putea fi tentată să intre în lumea online întunecată și distructivă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Să vă fie rușine! Mori de foame sau ce?” / O rusoaică de lângă Belgorod a surprins forțele armate ruse în timp ce îi jefuiau casa

2 „Doamne-ajută să nu-mi iau nicio țeapă!” / Experiența spirituală trăită de Mircea Bravo la Eforie Nord

3 Asta e Rusia, oameni buni... Un fost prizonier de război ucrainean descrie torturile la care a fost supus timp de aproape doi ani în închisorile din c…

4 Cum a murit Avram Iancu, eroul tragic al moților. „Nu avea asupra lui, decât o năframă zdrențuită, fluierul și jalba”

5 Dezbaterea televizată Kamala Harris - Donald Trump: „O luptă de cuțite într-o cabină telefonică”. Ce spun ultimele sondaje