Noua cucerire a lui Gerard Butler. Cine este iubita cu 25 de ani mai tânără decât el

Noua cucerire a lui Gerard Butler. Cine este iubita cu 25 de ani mai tânără decât el

Actorul scoțian Gerard Butler, în vârstă de 54 de ani, și-a găsit dragostea în brațele unui model. Conform Daily Mail, femeia este cu 25 de ani mai tânără decât el. Butler a fost surprins în timp ce o îmbrățișa pe Penny Lane, în timpul unei plimbări prin Primrose Hill.

 Gerard Butler

Gerard Butler s-a iubit și cu fotomodelul și actrița Mădălina Ghenea. Foto: Arhivă

În fotografiile obținute de The Sun, cei doi păreau foarte bine dispuși, ambii radiind de fericire în timpul plimbării, înainte de a fi văzuți ulterior râzând la un pub local.

La începutul anului, tânăra a fost aleasă Sports Illustrated Rookie of 2024 și își încântă fanii de pe Instagram cu numeroase fotografii.

Potrivit informațiilor, Penny Lane a debutat în modelling la vârsta de 16 ani și s-a confruntat cu presiunea de a avea o siluetă fără cusur.

După ce a adoptat o dietă strictă și a ajuns să aibă o relație nesănătoasă cu activitățile fizice, a renunțat la carieră pentru a-și prioritiza sănătatea fizică și mintală și, în cele din urmă, a urmat cursuri pentru a deveni antrenor de fitness.

Atunci când nu defilează, tânăra își ocupă timpul cu activități în aer liber și sporturi extreme, cum ar fi condusul mașinilor de curse și înotul. În plus, este și actriță, având un mic rol în „Justice League”

Înainte de a începe povestea de dragoste cu modelul, Gerard Butler a avut o relație de nouă ani cu designerul de interioare Morgan Brown.

În plus, actorul scoțian s-a iubit și cu Mădălina Ghenea , Brandi Glanville și Jennifer Aniston. El a avut o scurtă relație și cu Jessica Biel după ce a cunoscut-o pe platoul de filmare al filmului „Playing For Keeps” și ar fi spus pentru Radaronline, în 2012, că ea a fost „cea care a plecat".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii