Nicuşor Dan vrea să rămână independent: Nu am timp de politică de partid

Nicuşor Dan vrea să rămână independent: Nu am timp de politică de partid

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat luni, că intenţia lui este să rămână independent, deşi a fost susţinut de partidele din Alianţa Dreapta Unită la alegerile de duminică, pe care le-a câștigat, potrivit rezultatelor parțiale.

Nicușor Dan a fost susținut de Alianța Dreapta Unită pentru un nou mandat la Capitală Foto: Arhivă

Nicușor Dan a fost susținut de Alianța Dreapta Unită pentru un nou mandat la Capitală Foto: Arhivă

Nu. Faptul că am fost independent m-a ajutat în aceşti trei ani şi jumătate în a discuta cu trei partide care m-au susţinut, acum vor fi mai multe şi intenţia mea este să rămân independent. În plus, activitatea de aici e o activitate care este intensă, consistentă și nu am timp de politică de partid”, a declarat Nicuşor Dan, la Digi24 , după ce a fost întrebat dacă rămâne independent sau se va alătura unui partid, după rezultatul alegerilor.

Întrebat dacă ia în calcul scenariul unei candidaturi la alegerile prezidenţiale din toamnă, Nicuşor Dan a răspuns: „Nu. Am spus asta de mai multe ori. Am primit un mandat pentru bucureșteni și pentru București. Am început nişte lucruri, ştiu ce e de făcut aici. Nu”.

Nicuşor Dan a câştigat , duminică, un nou mandat la Primăria Municipiului Bucureşti, obţinând 46,88% din voturi (262.349), după numărarea voturilor din 1.021 de secţii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii