Nicoleta Luciu, apariție controversată în mediul online: „Doamne ferește, nici nu mi-am dat seama cine este”

Nicoleta Luciu, apariție controversată în mediul online: „Doamne ferește, nici nu mi-am dat seama cine este”

Deși s-a retras din lumina reflectoarelor, cunoscuta actriță Nicoleta Luciu, în vârstă de 43 de ani, continuă să fie prezentă pe rețelele de socializare. De curând, sora Iulianei Luciu și-a șocat fanii după ce s-a prezentat fără machiaj.

Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu nu a mai apărut pe micile ecrane. Foto: Arhivă

Mai exact, vedeta a postat un InstaStory în care făcea reclamă unei clinici de înfrumusețare. În timp ce unii i-au admirat frumusețea naturală, alții nu au recunoscut-o.

Naturală și frumoasă! Aceeași Nicoleta Luciu, neschimbată!”, a spus o fană a vedetei.

Nici Nicoleta Luciu nu mai e Nicoleta Luciu”, „Doamne ferește, nici nu mi-am dat seama cine este”, „Au trecut anii, asta nu înțelegeți, doar nu era să rămână la fel ca acum 20 de ani?”, „Parcă ești alt om, nu te mai recunosc”, „Donatella Versace?? De aia nu vreau să am mulți bani”, „Ce ai făcut? Nu mai ai nicio trăsătură din ce aveai când lucrai în TV, dacă nu citeam cine vorbește nici nu te recunoșteam”, au reacționat internauții, conform Libertatea.

Chiar dacă nu a mai apărut pe micile ecrane și a decis să se dedice familiei, vedeta împărtășește momente din viața sa cu fanii.

Amintim faptul că actrița este căsătorită din anul 2012 cu Zsolt Csergo, cu care are patru copii.

Relația cu Dinu Maxer

Înainte de a o întâlni pe Deea Maxer, artistul Dinu Maxer a trăit o poveste de dragoste cu Nicoleta Luciu. Relația lor a durat opt ani.

La 20 de ani de la despărțire, Dinu Maxer a făcut, în cadrul emisiunii „În Oglindă”, câteva dezvăluiri despre relația cu actrița.

„Ne certam din gelozie, tot felul de lucruri, inclusiv chestii minore. Am ajuns să cred că o relație se termină atunci când te cerți din lucruri minore”, a dezvăluit Dinu Maxer.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Următoarea lovitură de stat a lui Putin

2 A murit la 23 de ani, pentru o poză

3 Un american în România / „Problema e că acolo pur și simplu nu ne putem permite să trăim”

4 Consulul Ungariei la București, Vágó Ferenc, a murit pe A1 după ce un camion cu lemne a rupt parapetul și a intrat pe contrasens

5 Ce tupeu de borfași! Kremlinul îl acuză pe Klaus Iohannis că distorsionează istoria / Reacția MAE