Nicolae Ciucă şi-a depus candidatura la BEC pentru alegerile prezidențiale: „România are nevoie de o viziune de dreapta"

Nicolae Ciucă şi-a depus candidatura la BEC pentru alegerile prezidențiale: „România are nevoie de o viziune de dreapta"

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, și-a depus oficial candidatura la alegerile prezidențiale, miercuri, la Biroul Electoral Central.

Nicolae ciuca

Nicolae Ciucă și-a depus candidatura FOTO Inquam Photos

În cadrul unei conferințe de presă, Ciucă a subliniat angajamentul său de a deveni un „președinte responsabil, un președinte echilibrat”, accentuând importanța unei viziuni de dreapta pentru România.

Liderii PNL au prezentat la BEC un număr impresionant de 1,5 milioane de semnături în sprijinul candidaturii lui Ciucă, demonstrând astfel susținerea semnificativă din partea electoratului.

În declarațiile sale, Ciucă a afirmat: „Voi fi un președinte responsabil, un președinte echilibrat, care, aşa cum am făcut toată viaţa mea, voi munci alături de cetăţenii României, alături de instituţiile statului.”

De asemenea, Ciucă a reiterat necesitatea unei „viziuni de dreapta” și a unei persoane capabile să o implementeze, subliniind că se bazează în mare măsură pe Partidul Național Liberal.

În contextul geopolitic actual, președintele PNL a evidențiat schimbările frecvente la nivel internațional și a subliniat importanța unei perspective liberale în gestionarea provocărilor contemporane.

Situaţia internaţională s-a schimbat şi vedem că se schimbă, din păcate, din ce în ce mai des. Ca tare avem nevoie de o viziune liberală în măsură să gestioneze toate aceste provocări”, a afirmat Ciucă, arătându-se astfel conștient de dinamica globală care influențează România.

Aceste declarații vin într-un moment în care România se confruntă cu multiple provocări interne și externe, iar candidatura lui Ciucă se dorește a fi un răspuns la nevoia de stabilitate și echilibru în conducerea țării.

Cu o platformă bazată pe principii liberale, liderul PNL își propune să aducă o schimbare semnificativă în peisajul politic românesc, îndemnând cetățenii să se alăture viziunii sale pentru viitorul național.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Polițist de provincie cu două vile, două apartamente, opt case de vacanță, terenuri, spațiu comercial, Porsche Cayenne

2 Noi dezvăluiri despre Geoană / Rusia

3 „Șeful unității anti Israel de la Teheran s-a dovedit agent Mossad”

4 În sutien pe stradă? / Revine moda „dezbrăcate”?

5 Pensiunea „La Nea Vasile” din Vaslui, „o fraudă bancară de proporții”