Nicolae Ciucă, despre atacurile din Congresul PSD: „Ca militar mai bine ca oricine prețuiesc pacea și relațiile neconflictuale”

Nicolae Ciucă, despre atacurile din Congresul PSD: „Ca militar mai bine ca oricine prețuiesc pacea și relațiile neconflictuale”

Liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat, miercuri seară, la TVR Info, referitor la atacurile PSD din cadrul Congresului social-democraților de la finalul lunii august, că ”nici ei (social-democrații, n.red.) nu și le explică pentru că n-au niciun fel de argumente”.

  • ”Nici ei nu și le explică acum pentru că n-au niciun fel de argumente. Eu mă așteptam să vedem elementele de detaliu ale unui program nu atacuri la PNL. Iată din nou o temere că adevăratul competitor de la alegeri pentru PSD e PNL”, a declarat Ciucă la TVR Info.

Referitor la relația cu Marcel Ciolacu, liderul liberalilor a reiterat că este o persoană neconflictuală și că ”prețuiește pacea”, ca militar, ”mai bine ca oricine”:

  • ”Eu nu sunt o persoană conflictuală. Ca militar mai bine ca oricine prețuiesc pacea și relațiile neconflictuale. Relația cu Marcel Ciolacu este și va rămâne întotdeauna instituțională, între doi oameni normali”, a mai spus Nicolae Ciucă, miercuri seară, la TVR Info.


Citește și:

populare
astăzi

1 Primul drum de mare viteză care va face legătura cu Podul de la Brăila. Traseul în detaliu și ce îl diferențiază de alte proiecte

2 „Putem lansa o lovitură nucleară limitată asupra unei țări NATO fără a declanșa un război total. Americanii mint când spun că garantează protecția ali…

3 O finalistă Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și „pasată cu un blender de soțul ei”

4 Noi informații cutremurătoare în cazul crimelor din Constanța. „Șacalul” ar mai fi ucis alte 4 femei, în același mod

5 Sute de români s-au trezit cu credite false în numele lor. Schema prin care poți fi păgubit