Nevasta lui Cataramă a lansat o nouă petiție imbecilă în plin val de decese COVID

Nevasta lui Cataramă a lansat o nouă petiție imbecilă în plin val de decese COVID

Adina Alberts este chirurg estetician și este cunoscută pentru pozițiile sale controversate privind pandemia de coronavirus, fiind unul dintre cei mai vocali antivacciniști. Luni, 25 octombrie, a lansat o nouă petiție prin care cere recunoașterea imunității naturale, dobândite în urma infectării cu coronavirus, pe care o consideră mai relevantă decât cea obținută prin vaccinare, scrie Ziare.com .

Nu este prima petiție făcută de Adina Alberts. Aceasta mai lansat o serie de inițiative controversate, cum ar fi anularea examenului de bacalaureat, sau eliminarea antenelor GSM de pe blocuri. Totuși, deși are o comunitate destul de mare pe Facebook, petițiile sale ajung să fie semnate de un număr mic de oameni.

Petițiile controversate ale Adinei Alberts

Recunoașterea imunității dobândite natural

”Foarte multe studii recente arată că imunitatea dobândită natural este cel puțin la fel de eficientă, dacă nu chiar superioară, comparativ cu cea oferită de inoculare. Este un adevăr științific care nu poate fi tăgăduit”, prezintă problema Adina Alberts.

Aceasta adaugă că cetățenii trecuți prin boală ”nu pot transmite virusul celor din jur” și solicită ca acest tip de imunitate să fie recunoscut pe baza unui test de anticorpi.

Această petiție a fost semnată de 17.499 de persoane.

Adina Alberts a mai făcut anterior o petiție pentru eliminarea ”pașaportului de vaccinare”, înainte ca acest document să fie reglementat la nivelul Uniunii Europene și existau doar discuții în acest sens. Chiar ea spunea că ar trebui să existe trei variante, și anume persoanele vaccinate, cele care au trecut prin boală și cele care prezintă un test negativ, ceea ce s-a și materializat. Totuși, susținea că nu este necesar documentul în sine.

Petiția a fost semnată de 11.348 de persoane.

Avizarea Ivermectinei

Cu toate că nu s-a dovedit niciodată eficacitatea Ivermectinei în lupta cu COVID-19, Adina Alberts a susținut exact contrariul, astfel că a făcut o petiție ca medicamentul să fie avizat și folosit în spitalele Covid.

”Nu avem niciun motiv să denigrăm această substanță. Studiile încheiate până în acest moment arată rezultate foarte bune vizavi de eficiența Ivermectinei în lupta cu Covid. Este considerată substanța "salvatoare de vieți", fiind extrem de eficientă în tratarea bolnavilor în stadii grave de boală. Pentru acești pacienți nu mai este timp... Ei trebuie să aibă acces imediat la Ivermectină.

Dorim ca Ivermectina să fie introdusă și în spitalele din România, în studii clinice la pacienții COVID, în cel mai scurt timp posibil!”, scria Adina Alberts.

Petiția a fost semnată de 12.411 persoane.

Anularea Bacalaureatului 2020

Adina Alberts a făcut inclusiv o petiție pentru anularea Bacalaureatului 2020, fiind primul an pandemic în care s-a susținut examenul. Aceasta susținea că elevii ar trebui să își termine studiile doar pe baza notelor obținute în timpul anului, fără să fie testați la final.

”Validarea sau nevalidarea diplomei de "încheiere a studiilor" trebuie determinată doar pe baza notelor obţinute în timpul anului şcolar, la care se pot adăuga și note noi obținute în această perioadă în care ne pregătim ca învățământul online să devină obligatoriu.

În aceste vremuri tulburi, tinerii trebuie să primească șanse egale de a-și continua studiile fără pauză, și să avanseze către învățământul superior, fără a pune în pericol sănătatea lor sau pe a celor din jurul lor”, spunea Adina Alberts.

Petiția a fost semnată de 3.170 de persoane.

Jos antenele GSM de pe blocuri

Adina Alberts a făcut o petiție și pentru înlăturarea antenelor GSM de pe blocuri, susținând că sunt ”generatoare de radiații și un pericol real pentru oameni”.

”Implică-te și tu în această acțiune de stopare a tentativei de îmbolnăvire sistematică a populației și spune STOP antenelor GSM pe blocuri, prin semnarea petiției!”, scria Adina Alberts.

Petiția a fost semnată de 1.295 de persoane.

Cât de relevante sunt petițiile online

Petițiile online nu au relevanță juridică și sunt inutile dacă nu avansează la nivelul următor, și anume strângerea fizică a semnăturilor, în campanii la nivel național, cu persoane implicate din toate zonele țării, dacă problema vizează întreaga țară.

Constituția României garantează dreptul cetățenilor de a iniția un proiect de lege, însă pentru ca acesta să fie abordat de parlamentari există anumite condiții.

În primul rând, demersul trebuie să fie susținut de cel puțin 100.000 de cetățeni cu drept de vot, prin semnături, nume, prenume și, eventual, alte date care le demonstrează identitatea (CNP, serie act identitate). Semnăturile trebuie colectate în format tipărit de la locuitorii proveniți din cel puțin un sfert din județele țării.

Fiecare județ, inclusiv municipiul București, trebuie să contribuie cu cel puțin 5.000 de semnături în sprijinul acelei inițiative.

Semnăturile pot fi colectate și online, însă trebuie să respecte principiul enunțat mai sus (100.000 de semnături, colectate din cel puțin un sfert din județele țării). Pentru ca demersul online să aibă valoare juridică, inițiatorul său trebuie să obțină semnătură electronică.


populare
astăzi

1 Informații care dau fiori...

2 ALERTĂ România, condamnată să-i plătească 85 de milioane de euro plus dobânzi fostului proprietar rus al rafinăriei RAFO Onești

3 VIDEO Priviți ce „drăcovenie” au scos americanii din „cutia cu maimuțe”

4 Dau și ceilalți? / O mare navă rusă s-a scufundat în Mediterană după o explozie la sala motoarelor / „Ursa Major” era „strategică” pentru Rusia

5 Băiatul lui Ștefan Bănică Jr. povestește cum a fost bătut și umilit: „Mi-a dat pumni în burtă, apoi se lua de mine: de ce plângi, ești fetiță?”