Nepotul lui Fane Spoitoru internat în stare gravă, cu gâtul tăiat la o cununie

Nepotul lui Fane Spoitoru internat în stare gravă, cu gâtul tăiat la o cununie

Nepotul lui Fane Spoitoru a fost internat de urgență la Spitalul Universitar din București după ce a fost tăiat în zona gâtului în urma unui conflict izbucnit la o cununie. Agresorul a fost arestat preventiv.

Agresorul a fost arestat preventiv Foto: Arhivă

Agresorul a fost arestat preventiv Foto: Arhivă

Alexandru Petrescu este fiul nelegitim al lui Migdal Ion, zis „Migdale”, devenit celebru în lumea interlopă românească din postura de frate al lui Fane Spoitoru, potrivit Gândul. Ion Titişor, zis Fane Spoitoru , a murit la 7 aprilie 2016, într-o clinică din Israel, în urma unui accident vascular celebral.

Potrivit unor surse judiciare, fiul nerecunoscut al lui „Migdale” este cunoscut drept o persoană recalcitrantă, care devine violentă, de obicei, după ce consumă alcool. Un astfel de episod a avut loc și în noaptea de 15-16 octombrie, în timp ce Alexandru Petrescu se afla la o cununie, care avea loc într-o locuință din Ferentari.

Bărbatul ar fi început să danseze lasciv, fapt care l-ar fi înfuriat pe un alt interlop din neamul Spoitorilor, Samir Curt, în vârstă de 31 de ani.

Mai multe surse au afirmat pentru Gândul, că individul ar fi spart un pahar, după care l-a lovit în gât pe nepotul lui Fane Spoitoru. Bărbatul a fost grav rănit, sângerând abundent, motiv pentru care la fața locului a fost chemat un echipaj al serviciului de ambulanță.

Alexandru Petrescu a fost stabilizat și transportat apoi la Spitalul Universitar de Urgență, unde a și fost internat

Anunțați de cadrele medicale, anchetatorii au deschis un dosar pentru tentativă de omor, iar polițiștii Serviciului Omoruri au adus la audieri mai multe persoane. În cele din urmă, polițiștii l-au reținut pe Samir Curt, în vârstă de 31 de ani. Vineri, 18 octombrie, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de magistrații Tribunalului București.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „E cea mai sigură bancă. Nu are cum să intre în faliment” / Gigi Becali a dezvăluit unde își ține banii

2 AUDIO Nelu Tãtaru, victima unei răfuieli locale? Stenograme care dau de gândit...

3 17 octombrie, a doua cea mai sângeroasă zi pentru Rusia de la începutul invaziei în Ucraina

4 Foarte interesante amănunte...

5 Povestea din spatele uriașului „cimitir” de mașini Tesla. Sute de vehicule electrice zac pline de praf într-un port