Nemulțumit de condițiile din interiorul satului Olimpic, medaliatul cu aur Thomas Ceccon a fost filmat când dormea în parc

Nemulțumit de condițiile din interiorul satului Olimpic, medaliatul cu aur Thomas Ceccon a fost filmat când dormea în parc

Imaginile cu campionul olimpic italian Thomas Ceccon, dormind pe jos într-un parc, au făcut înconjurul lumii. Înotătorul medaliat cu aur a atras atenția presei internaționale după ce a ales să doarmă în parc, nemulțumit de condițiile din Satul Olimpic.

Medaliatul olimpic cu aur Thomas Ceccon a fost surprins dormind pe jos într-un parc din Satul Olimpic, preferând această opțiune în locul unui pat de carton.

Canotorul saudit Husein Alireza a postat o fotografie cu Ceccon întins pe un prosop alb sub un copac, menționând că locul se află în interiorul Satului Olimpic, potrivit New York Post.

Nemulțumit de condițiile din Satul Olimpic, Thomas Ceccon a dormit în parc

Thomas Ceccon a preferat să doarmă în parc

Înotătorul italian, care a câștigat aurul la proba de 100 de metri spate, se plânsese deja public de condițiile de cazare, criticate pe tot parcursul Jocurilor de la Paris. După ce miercuri nu a reușit să se califice în finala probei de 200 de metri spate, Ceccon a preferat să doarmă afară, în parc.

Nu există aer condiționat în sat, este cald, mâncarea este proastă. Mulți sportivi se mută din acest motiv: nu este un alibi sau o scuză, este realitatea a ceea ce poate nu toată lumea știe”, a spus Ceccon recent, potrivit The Sun.

Sunt dezamăgit că nu am ajuns în finală, dar am fost prea obosit. Este greu să dormi atât noaptea, cât și după-amiaza. Aici, chiar mă lupt cu căldura și zgomotul”, a mai spus el.

Standarde „submediocre” în Satul Olimpic

Supranumit „cel mai sexy înotător din lume”, Thomas Ceccon, care a câștigat aurul la proba de 100 m spate și bronzul în ștafeta de 4×100 m liber pentru Italia, s-a alăturat unui număr tot mai mare de sportivi care se plâng de standardele „submediocre” din Satul Olimpic.

Organizatorii Jocurlor Olimpice de la Paris au fost criticați pentru lipsa aerului condiționat și pentru paturile ”anti-sex” din carton din satul olimpic - măsuri menite să ajute mediul, dar și pentru mâncarea proastă.

Nu sunt suficiente anumite alimente: ouă, pui, anumiți carbohidrați. Și apoi mai este și calitatea mâncării, carnea crudă fiind servită sportivilor.", a declarat Andy Anson, șeful British Olympic Association, pentru The Times of London.

Paturile reciclabile au devenit subiect de glumă încă de la introducerea lor în 2020, fiind concepute pentru a susține o singură persoană, ceea ce a generat glume că ar fi „anti- sex”.

Matilda Kearns, membră a echipei australiene de polo pe apă, a postat că "a avut deja nevoie de un masaj pentru a repara daunele" provocate de salteaua din carton din Satul pentru sportivii care participă la Jocurile Olimpice de la Paris.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…