Naționala gonește antrenorii: Hagi a refuzat oferta! Anunțul oficial al federației

Naționala gonește antrenorii: Hagi a refuzat oferta! Anunțul oficial al federației

Generația de suflet“, născută în Germania cu o victorie, un egal și două înfrângeri, nu prea inspiră încredere! Adevărul a remarcat această realitate aici, după plecarea lui Edward Iordănescu. Iar acum, am primit încă o confirmare în acest sens: Gheorghe Hagi a declinat oferta FRF de a deveni selecționer.

Gheorghe Hagi. FOTO: Arhiva Adevărul

Gheorghe Hagi. FOTO: Arhiva Adevărul

Potrivit site-ului oficial al Federației Române de Fotbal, Gheorghe Hagi (59 de ani) a anunțat că nu poate prelua echipa națională a României. Iată ce a scris frf.ro:

*Federația Română de Fotbal dorește să își exprime recunoștință față de domnul Gheorghe Hagi pentru deschiderea și dorința sa de a prelua conducerea echipei naționale de fotbal a României.

*Hagi este un simbol al fotbalului românesc, iar angajamentul său continuu față de acest sport este deosebit de apreciat. FRF înțelege însă motivele care au stat la baza deciziei sale de a nu prelua, în acest moment, rolul de selecționer al echipei naționale și respectă decizia sa.

*FRF îi urează mult succes în continuare în cadrul proiectului Farul Constanța, având deplina încredere că Gheorghe Hagi va continua să contribuie semnificativ la dezvoltarea fotbalului românesc, așa cum a făcut-o de-a lungul întregii sale cariere.

*Cu siguranță, mai devreme sau mai târziu, domnul Hagi va conduce echipa națională a României de pe banca tehnică spre noi succese. Spiritul său ambițios, dăruirea și pasiunea pentru fotbal reprezintă valori esențiale care, cu siguranță, la momentul potrivit, vor aduce beneficii imense echipei naționale.

*În perioada imediat următoare, Administrația FRF urmează să identifice cea mai bună variantă pentru postul de selecționer al României, în baza nominalizărilor Comisiei Tehnice.

Mutu, favorit

Odată cu refuzul lui Hagi, FRF are ocazia de a numi selecționerul pe care l-a dorit de la bun început. Vorbim despre Adrian Mutu, liber de contract, și în relații bune cu administrația Burleanu după mandatul pe care l-a avut la cârma naționalei de tineret.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un articol care chiar merită citit...

2 Voi ați citit povestea asta?

3 Încă o poveste de dragoste din lumea mondenă a ajuns la final

4 Câteva secrete ale Mossad...

5 Eșec de proporții pentru ruși, după ce racheta nucleară Satan II, „care nu poate fi interceptată”, a explodat în siloz, făcând un crater vizibil din s…