Motivul pentru care un american s-a mutat în țara noastră pentru a-și crește copiii: „România încă practică ceea ce eu numesc triada nucleară”

Motivul pentru care un american s-a mutat în țara noastră pentru a-și crește copiii: „România încă practică ceea ce eu numesc triada nucleară”

Un american a decis să se mute împreună cu familia sa în România, considerând că țara noastră oferă mediul perfect pentru a-și crește copiii.

Americanul care s-a mutat în România pentru a-și crește copiii - Foto Shutterstock

Americanul care s-a mutat în România pentru a-și crește copiii - Foto Shutterstock

Într-un videoclip postat pe TikTok, bărbatul a explicat că valorile fundamentale ale românilor l-au convins să aleagă România în detrimentul Statelor Unite.

Unul dintre motivele pentru care am ales să ne creștem copiii în România și nu în SUA este că România încă practică ceea ce eu numesc triada nucleară. Adică să îți iubești familia, să te iubești pe tine însuți și să îl iubești pe Dumnezeu. Și cred că acest lucru este atât de important pentru dezvoltarea unui copil pentru a deveni o ființă umană bună și decentă,” a spus acesta.

Bărbatul a fost crescut în credința baptistă, iar soția și fiul său sunt ortodocși, el a subliniat că, deși nu este foarte religios, consideră important ca fiecare persoană să aibă credință în iubirea față de familie, ceilalți și ceva mai presus de ei.

Este corect să vă iubiți unii pe alții și este corect să iubiți ceva sau pe cineva mai mare decât voi înșivă, iar exemplul meu este Dumnezeu. Noi toți credem în Dumnezeu în această familie. Vreau să știu ce credeți, dacă credeți că acesta este unul dintre lucrurile care fac ca România să fie atât de perfectă, spuneți-mi”, a mai spus americanul.

Videoclipul său a strâns peste 2.400 de like-uri, peste 41.000 de mii de vizualizări și sute de distribuiri pe rețeaua de socializare.

Reacțiile internauților au fost pozitive, foarte mulți au susținut decizia americanului de a se stabili în România. Într-un răspuns către aceștia, bărbatul a subliniat încă o dată că România este, în opinia lui, locul ideal pentru a-și crește copiii.

Cumva..unii dintre noi visează să ajungă in America . dar vă urez bun venit la noi și să știți că o să fiți liniștiți și fericiți aici”, a comentat o româncă.

Alții l-au întrebat unde s-a mutat, iar el le-a răspuns că în județul Ilfov.

Alt internaut a comentat: „Orice loc este mai bun decât USA în zilele astea.”

Îmi iubesc casa, dar pentru valorile pe care le reprezintă familia mea și pe care vrem să le aibă copilul nostru, România este clar cea mai bună opțiune pentru creșterea lui.”, a răspuns bărbatul.

O româncă a comentat: „Acest lucru este adevărat! Și în plus nu vindem arme pentru a ucide oameni nevinovați pe alte continente. Istoria noastră este despre apărarea pământului nostru, a vieților noastre!”.

Aveți dreptate. SUA a fost minunată pentru mine și soția mea în primii ani de viață, dar acum, cu un copil, trebuie să ne gândim ce este mai bine pentru el, iar răspunsul este România, fără îndoială”, a adăugat el.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Pune ceva pe tine! Poți să ieși așa pe stradă?” / Doar a coborât din avion la Veneția și a devenit virală

2 Atac cibernetic fără precedent în România. Hackerii au spart site-urile unor instituții publice apoi le-au scos la vânzare

3 O bătrână din România a folosit o bucată de chihlimbar evaluată la un milion de euro ca opritor de ușă, timp de zeci de ani

4 „Americanii ar putea distruge toate locurile de lansare nucleară ale Rusiei și Chinei și asta nu e bine”

5 „Un jeg de om!” / Jurnalista Alina Alexoi de la TVR a fost suspendată internațional pentru jignirea gimnastei Ana Maria Bărbosu