Motivul pentru care tatăl lui Nicușor Bancu s-a sinucis, dezvăluit de vecinii săi

Motivul pentru care tatăl lui Nicușor Bancu s-a sinucis, dezvăluit de vecinii săi

Nicușor Bancu, căpitanul Universității Craiova și component de bază al naționalei României, a primit o veste devastatoare, după ce tatăl său a decis să-și pună capăt zilelor în casa sa din localitatea Crâmpoaia, județul Olt.

Nicușor Bancu și tatăl său, Cristi Bancu. Foto Facebook

Nicușor Bancu și tatăl său, Cristi Bancu. Foto Facebook

Motivul pentru care Cristi Bancu (61 d ani) a ales să facă acest gest sunt necunoscute, dar există speculații ale vecinilor săi și ale apropiaților familiei. Confom celor din urmă, tatăl jucătorului era foarte afectat de criticile aduse fiului său pe rețelele de socializare. În urmă cu o săptămână i-a luat apărarea acestuia pe Facebook, după că Universitatea Craiova a fost eliminată din cupele europene.

Cristi Bancu, afectat de criticile fiului său

”Tatăl lui Bancu era pătimaș, punea la suflet orice critică la adresa lui Nicușor și se necăjea foarte mult. În urmă cu o săptămână i-a luat apărarea printr-un comentariu la o postare pe Facebook, era afectat de toate criticile și deseori intervenea să îi ia apărarea fiului său. El mereu își lăuda fiul prin sat. Citea mereu comentariile pe Facebook și din presă. Nu avea probleme cu alcoolul sau ceva de genul ăsta, dar nu mai lucra, nu avea serviciu. Nu avea mașină și a rugat o cunoștință să îl ducă la meciul cu Maribor. Nu a mai fost la meci, însă a fost extrem de supărat după ce Nicușor a fost criticat”, a spus un vecin despre Cristi Bancu, potrivit fanatik.ro.

Pe de altă parte, Antena 3 susține că tatăl fotbalistului a mai avut în trecut tentative de suicid, oferind o informație contradictorie cu cea de mai sus. Acesta ar fi avut probleme cu alcoolul, avea de mai mult timp de probleme la inimă și intrase în depresie, după ce în urmă cu trei ani suferise un atac cerebral.

A fost găsit de fratele lui Nicușor Bancu

Bărbatul a fost găsit de fratele fotbalistului. El rămăsese singur acasă, după ce soția sa plecase la Craiova pentru a avea grijă de fiul lui jucătorului. ”Veste tristă astăzi. Tatăl lui Nicușor Bancu s-a stins din viață. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Suntem alături de căpitanul nostru în aceste momente grele pentru el”, a postat Universitatea Craiova pe Facebook.

”La data de 3 august, în jurul orei 09:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din municipiul Craiova, județul Dolj, cu privire la faptul că tatăl său s-ar fi spânzurat la o locuință din comuna Crâmpoia, județul Olt. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 8 Perieți, care au stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă”, a declarat agentul principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…