Motivul pentru care David Popovici preferă să conducă maşina sa, veche de 10 ani, şi nu pe cea primită de la Ion Ţiriac. „Mai merg şi cu autobuzul”

Motivul pentru care David Popovici preferă să conducă maşina sa, veche de 10 ani, şi nu pe cea primită de la Ion Ţiriac. „Mai merg şi cu autobuzul”

Campionul mondial David Popovici a dezvăluit motivul pentru care preferă să conducă maşina sa, veche de 10 ani, deşi a primit din partea lui Ion Ţiriac două autoturisme hibrid care costă peste 100.000 de euro.

David Popovici a primit două maşini de la Ion Ţiriac. Foto arhivă

David Popovici a primit două maşini de la Ion Ţiriac. Foto arhivă

Înotătorul român David Popovici a fost premiat de fostul mare tennisman Ion Ţiriac pentru performanţele sale la Jocurile Olimpice de la Paris din acest an cu două maşini hibrid extrem de scumpe, de peste 100.000 de euro.

David Popovici, dublu medaliat la JO, cu aur la 200 de metri liber și bronz la 100 de metri liber, a renunţat să mai iasă cu autonobilele primite cadou şi, în ultima vreme, a fost surprins tot la volanul vechii sale maşini.

El a mărturisit că a ales să facă acest lucru, deoarece atunci când iese cu oricare dintre cele două maşini primite cadou atrage prea multă atenţie asupra sa, mai ales în trafic, lucru pe care nu şi-l doreşte, scrie ProSport .

„Nu pot să o conduc pentru că atrage prea mult atenţia, aşa că prefer să conduc maşina mea obişnuită. O maşină care se pierde mult mai repede în mulţime”, a declarat sportivul care preferă să conducă un Audi A3 în detrimentul unui Hyundai Ioniq 5.

„Eu conduc un Audi A3, vechi de 10 ani. Mai merg şi cu autobuzul.(…) Mă bucur că acum ocazia să zic că am o maşină complet obişnuită, un Audi cu 105 cai putere”, a detaliat el.

Foarte modest şi echilibrat, David Popovici este genul de persoană care vrea să se simtă implicat în viaţa comunităţii şi în acest sens participă sau chiar iniţiază diverse evenimente caritabile,

Recent, el a anunţat că a reuşit să strângă o sumă peste aşteptări pentru construcția unei case familiale în care se vor muta copii cu nevoi speciale.

„Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare gest de bunătate! Sprijinul vostru este copleșitor și este încă o dovadă a puterii pe care o avem atunci când ne unim. Mi-am dorit, la începutul campaniei, să fim mulți și să fim buni, pentru acești copii. Nu mi-am imaginat însă că în primele 24 de ore de la primul meu mesaj, se vor strânge peste 50.000 de euro, aproape jumătate din sumă – și nici că voi depăși suma propusă ca obiectiv, deși mi-am dorit. Dar mai sunt multe cărămizi de pus la casă, de aceea vă rog să rămâneți alături de noi și de copii”, a transmis David Popovici.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Amanții Reginei României și scandalurile care au zguduit țara

2 Șeful spionajului german, semnal de alarmă fără precedent despre Rusia

3 Atenție la omul care poate îngropa economic Rusia!

4 „Am pierdut 165.000 de lire într-o oră” / Revolut, compania din domeniul bancar cu cele mai multe plângeri de fraudă din Marea Britanie

5 Copiii dispăruți ai milionarului Adrian Marțian nu au fost găsiți. Detalii tulburătoare ies la suprafață