Motan dispărut de 11 ani, regăsit de stăpână. Reuniunea emoționantă, virală pe rețelele sociale VIDEO

Motan dispărut de 11 ani, regăsit de stăpână. Reuniunea emoționantă, virală pe rețelele sociale VIDEO

O femeie din Carolina de Sud, Statele Unite ale Americii, a avut surpriza vieții, după ce și-a regăsit motanul, la 11 ani de la dispariția acestuia. Reuniunea a fost plină de emoții, iar povestea ei a devenit virală pe rețele sociale.

Motanul a revenit în brațele stăpânei sale, după 11 ani. Foto: Animal Society Charleston.

Motanul a revenit în brațele stăpânei sale, după 11 ani. Foto: Animal Society Charleston.

În 2011, Jennifer Ravenel a adoptat un motan pe care îl găsise într-un copac, în ferma sa din Hollywood. I-a pus numele Sam, iar o vreme îndelungată cei doi au fost aproape nedespărțiți.

Însă doi ani mai târziu, un câine l-a speriat pe motan, iar acesta a dispărut din casa ei de la Hollywood.

„Am căutat, am căutat și am întrebat pe toată lumea, dar nimeni nu l-a văzut”, relata Ravenel, într-un clip publicat pe rețelele de socializare de Charleston Animal Society.

De la dispariția animalului, Jennifer Ravenel nu a mai putut ține o altă pisică în poală, însă Sam a revenit în casa acesteia, datorită deciziei ei de a-i pune un microcip.

Asociația de protecție a animalelor din orașul american Charleston a recuperat pisica, slabă, hrănindu-se cu resturi la marginea orașului, nu departe de casa în care locuiește Ravenel. Microcipul lui a fost scanat, iar femeia a primit un telefon aproape incredibil.

„Chiar am crezut că îmi faceți o farsă, pentru că nu ar putea fi posibil. Dar acesta este un miracol în sine”, a spus Ravenel lucrătorilor de la Charleston Animal Society.

Angajații au ghidat-o pe femeie în încăperea în care motanul era ținut într-o cușcă, iar întâlnirea dintre cei doi a fost emoționantă.

Odată ce toată lumea era sigură că Sam era bine, Ravenel a apucat să-și țină din nou pisicuța în poală. Ea l-a strâns în brațe, spunând că era chiar motanul ei și remarcând cât de slab era.

Povestea virală a regăsirii motanului

Povestea lui Sam a devenit virală de când a fost distribuită pentru prima dată pe 12 august, cu peste 2.000.000 de vizualizări pe Instagram, 345.000 pe Facebook și 14.000 pe YouTube, arată Charleston Animal Society.

În videoclip, Ravenel devine emoționată când își vede pisica iubită pentru prima dată în mai bine de un deceniu.

„Nu am mai ținut o pisică de când a plecat – 11 ani – pentru că mi-a frânt inima. Să-i simt bătăile mici ale inimii acolo, oh, Doamne, este cel mai nebunesc lucru care mi s-a întâmplat vreodată”, a spus Ravenel într-un videoclip oferit de Societatea Animalelor.

Când a primit prima dată telefonul de la Charleston Animal Society despre găsirea lui Sam, Ravenel a crezut că este o farsă. Dar la câteva zile după ce și-a recuperat motanul, acesta s-a atașat din nou de stăpâna sa.

„Totul merge grozav. De când Sam a revenit acasă, nu a vrut mai să se întoarcă afară, el stă în mare parte la picioarele patului meu", a spus Ravenel.

Revederea miraculoasă a fost posibilă doar pentru că Sam avea un microcip, de medicul veterinar.

„Obținerea unui microcip ar trebui să fie în fruntea listei de verificare a fiecărui proprietar de animale de companie. Fără acel cip, probabil că această frumoasă reuniune nu s-ar fi întâmplat”, a declarat Aldwin Roman, vicepreședintele Charleston Animal Society.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai competentă funcționară din România, cu funcții în mai multe ministere, e șefa CA al Romarm și a luat de la Transelectrica 930.000 lei

2 Lovitura nimicitoare prin care ucrainenii l-ar decapita pe Putin. „Ar fi o nouă surpriză militară, mult mai devastatoare”

3 Un general american, uluit de ce a văzut în regiunea rusă Kursk: Chinul lui Putin dezvăluit

4 Cea mai neagră perioadă pentru Rusia de când a invadat Ucraina: 25% din totalul avioanelor MiG-31K ar fi deja inutilizabile

5 „Mâine strângem mieii. Dacă ar trebui să trăim din banii ăștia, m-aș sinucide” / Interceptări incendiare în dosarul fraților Tate