„Monstrul“ capturat în Mississippi de un grup de vânători. Este cel mai mare aligator: „Material de coșmar!“

„Monstrul“ capturat în Mississippi de un grup de vânători. Este cel mai mare aligator: „Material de coșmar!“

Aligatorul capturat în cea de-a doua zi a sezonului de vânătoare din Mississippi are peste 4 m lungime și cântărește 802,5 kilograme, iar circumferință burții era de 66 de centimetri, potrivit Departamentului pentru Viață Sălbatică, Pescuit și Parcuri din Mississippi.

Aligatorul-monstru FOTO Facebook

Aligatorul-monstru FOTO Facebook

Precedentul record a fost înregistrat în 2017, când un grup a capturat un aligator care avea 4,2862 m și cântărea 766,5 kilograme, potrivit Super Talk Mississippi News, relatează stirileprotv.ro

Departamentul a precizat că aligatorul care a depășit recordul din 2017 a fost capturat sâmbătă, 26 august, de patru vânători și a fost găsit în râul Yazoo.

„Material de coșmar!” a comentat o femeie pe Facebook.

Nici măcar nu pot începe să-mi imaginez ceva atât de mare acolo”, a spus un alt comentator.

Cei 4 vânători s-au chinuit șapte ore pentru a urca aligatorul pe barca lor, a declarat Don Woods, unul dintre aceștia. El a numit excursia „epuizantă din punct de vedere mental".

L-am agățat de opt sau nouă ori și el tot scăpa”, a spus Woods. „Se cobora, se așeza și apoi își lua zborul. Se tot ducea pe sub bușteni. Știa ce face. Lucrul cel mai nebunesc este că a rămas în același loc”.

Sezonul de vânătoare de aligatori în apele publice se desfășoară în perioada 25 august-4 septembrie în Mississippi. Statul a desfășurat pentru prima dată vânătoarea sportivă de aligatori în 2005.

Cercetătorii creează pești mutanți care trăiesc mai mult: somn injectat cu ADN de aligator

Milioane de pești sunt exploatați în fiecare an în întreaga lume, dar aproape jumătate sunt uciși din cauza bolilor. Cu toate acestea, studiile au descoperit că, prin inserarea de gene de aligator în peștele somn, șansele lor de supraviețuire cresc de cinci ori, notează The Sun.

Gena, denumită cathelicidin, conține proprietăți care protejează reptilele de infecții atunci când sunt rănite.

În mod obișnuit, crescătorii tratează peștii bolnavi cu antibiotice, dar acest lucru contribuie la dezvoltarea bacteriilor rezistente la antibiotice.

Dar acum, oamenii de știință de la Universitatea Auburn din Alabama fuzionează ADN-ul celor două specii. Oamenii de știință au folosit CRISPR pentru a insera gena aligatorului în peștele somn.

S-a constatat că rata de supraviețuire a peștilor modificați genetic era rezistentă la o infecție comună. Peștii sunt, de asemenea, sterili și nu se pot reproduce decât dacă sunt injectați cu hormoni de reproducere, a relatat MIT Technology.

Sursa: adevarul.ro


populare
astăzi

1 Observația lui Liviu Avram despre legătura dintre Ciucă și Georgescu în contextul noilor dezvăluiri

2 „Vreau să asigur organele de securitate de deplina mea sinceritate, loialitate” / „Domnul Șucu Dan Viorel a fost recompensat de organele de Securitate c…

3 Infarctul poate fi prevenit / 7 simptome care apar cu o lună înainte, descoperite de experții din SUA

4 BREAKING Luni va fi votat noul guvern!

5 VIDEO Imagini de la atacul Ucrainei în Rusia...