Monica Bîrlădeanu a strălucit în două rochii de mireasă spectaculoase la nunta cu Valeriu Gheorghiță. Cât au costat

Monica Bîrlădeanu a strălucit în două rochii de mireasă spectaculoase la nunta cu Valeriu Gheorghiță. Cât au costat

Monica Bîrlădeanu a strălucit în ziua nunții cu Valeriu Gheorghiță. Frumoasa actriță a schimbat două rochii de mireasă pe parcursul petrecerii fastuoase ce a avut loc la Palatul Snagov, sâmbătă 5 octombrie.

Monica Bârlădeanu a avut două rochii de mireasă la nunta cu Valeriu Gheorghiță foto: Facebook

Monica Bârlădeanu a avut două rochii de mireasă la nunta cu Valeriu Gheorghiță foto: Facebook

Cât au costat cele două rochii de mireasă

Cunoscuta actriță a ales să poarte în cea mai importantă zi din viața ei două ținute, care au impresionat invitații în aceeași măsură. Pentru cele două rochii de mireasă, ambele model sirenă ce i-au pus în valoare formele, Monica ar fi cheltuit nu mai puțin de 3000 de euro, conform surselor România TV.

Mirele Valeriu Gheorghiță a fost și el la înălțime și a purtat un costum elegant, albastru închis cu papion. Și asta pentru că dress code-ul vestimentar impus invitaților prezenți la nunta de la Palatul Snagov a fost „Black Tie”.

Prima rochie pe care mireasa a purtat-o la începutul petrecerii, atunci când a făcut poze la panou cu invitații, i-a pus în valoare perfect silueta. Monica a strălucit într-o rochie superbă mulată pe corp, transparentă, cu un decolteu adânc și accesorizată cu fulgi cusuți pe poale. Monica a purtat ca accesorii un colier superb, dar și o pereche de cercei strălucitori.

A doua rochie purtată de Monica a fost perfectă pentru valsul mirilor. Creația vestimentară a fost realizată cu foarte multe cristale, astfel încât mireasa a atras toate privirile pe ringul de dans.

„S-a măritat cea mai frumoasă femeie din lume”, a spus actrița Victoria Răileanu, prezentă și ea printre invitații la nunta de la Palatul Snagov.

Citește articolul integral pe Click!.ro

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Misterioșii călăreți războinici care au inspirat legenda lui Conan Barbarul. Au trăit în Ucraina de astăzi și s-ar fi amestecat cu tracii

2 „Nu ştiu cine a dat...” / Cum a reacționat Roxana Nemeș după ce a aflat că a fost filmată în timpul unei partide de amor

3 De citit...

4 Cine este Amalia Bellantoni, care a depus contestația la CCR împotriva fostei sale colege Diana Șoșoacă

5 VIDEO Medicul Valeriu Gheorghiță și Monica Bârlădeanu au făcut nunta la Palatul Snagov