Momentul în care miniștrii Energiei din Republica Moldova și România cântă la chitară VIDEO

Momentul în care miniștrii Energiei din Republica Moldova și România cântă la chitară VIDEO

Ministrul moldovean al Energiei, Victor Parlicov, și ministrul român al Energiei, Victor Parlicov, au cântat împreună piesa ,,Trenulețul” a formației Zdob Zdub și fraților Advahov, aceasta fiind dedicată unui tren care circulă între Capitala Republicii Moldovei și a României.

Cei doi oficiali au intrepretat piesa ,,Trenulețul”. FOTO: Screenshot

Cei doi oficiali au intrepretat piesa ,,Trenulețul”. FOTO: Screenshot

Imaginile video în care cei doi oficiali cântă la chitară au fost publicate de Sebastian Burduja pe pagina sa de Facebook, acestea fiind însoțite de un mesaj.

,,Frații în veci vor fi frați. Un moment spontan alături de bunul meu prieten de peste Prut, Victor Parlicov, ministrul Energiei. Ne-am bucurat pe acorduri de chitară de piesa mea preferată”, a notat Sebastian Burduja, actualul ministru al Energiei și candidatul PNL la Primăria Bucureștiului, pe internet.

Piesa ,,Trenulețul” a fost lansată în 2022 de formația Zdob și Zdub și frații Advahov din Republica Moldova, an în care artiștii moldoveni au reprezentat cu acest cântec țara lor în cadrul competiției muzicale Eurovision Song Contest. Aceștia s-au clasat pe locul șapte în marea finală, acumulând 253 de puncte.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii