Momentul în care cei doi adolescenți au înjunghiat un bărbat într-o stație tramvai din Capitală / Atacatorii au fost prinși

Momentul în care cei doi adolescenți au înjunghiat un bărbat într-o stație tramvai din Capitală / Atacatorii au fost prinși

Doi adolescenți, în vârstă de 13 și 15 ani, au fost reținuți de poliție după incidentul de marți, 27 august, în care unul dintre ei a înjunghiat un bărbat într-o stație de tramvai din Sectorul 2. Puștiul care l-a înjunghiat pe bărbat are vârsta de 13 ani, astfel că nu poate fi tras la răspundere penală.

Victima, un vânzător ambulant de 50 de ani, ar fi fost implicat într-un conflict verbal în tramvai, iar la coborâre, adolescentul de 15 ani l-a împins cu piciorul, în timp ce vărul său de 13 ani l-a înjunghiat în spate și a fugit.

Camerele de supraveghere au surprins incidentul în care bărbatul a fost grav rănit. După ce a ajuns la spital, el a fost operat și se află acum în afara oricărui pericol, potrivit ȘtirileProTV .

Cei doi adolescenți au fost identificați și reținuți de polițiști după incidentul violent de pe Șoseaua Colentina. Ei au fugit de la fața locului, apoi ar fi mers într-un mall, unde au comis și un furt.

Băiatul de 13 ani locuiește într-un centru de plasament din Sectorul 3. Cum mama sa lucrează în străinătate, iar despre tatăl lui se știe că ar fi decedat, el se află în grija autorităților. Puștiul a fugit de la plasament în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Polițiștii nu îl pot acuza penal nici pe vărul de 15 ani, deoarece acesta nu l-a înjunghiat pe bărbat, ci doar l-a lovit ușor.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „O femeie adevărată!” / Imaginile cu Andreea Bănică în bikini la 46 de ani fac furori printre fani

2 Foarte interesante amănunte...

3 Operațiunea secretă care va schimba lumea

4 Apar primele amănunte în cazul misterioaselor explozii ale pagerelor din Liban / Cine a pus totul la cale și cum a fost executat planul

5 Ce urmează să se întâmple? / SUA trimit în România noi echipamente și un contingent de forțe speciale, unitatea de elită a Armatei americane