Moment terifiant în Las palmas. Rechin filmat în timp ce atacă turiștii pe plaja Gran Canaria VIDEO

Moment terifiant în Las palmas. Rechin filmat în timp ce atacă turiștii pe plaja Gran Canaria VIDEO

Incidentul a avut loc pe o plajă din orașul Las Palmas și vine ca urmare a unei serii de plaje spaniole închise pe parcursul verii din cauza apariției rechinilor.

Rechinul a ajuns la mal FOTO: X: M-edusísima

Rechinul a ajuns la mal FOTO: X: M-edusísima

O înregistrare video dramatică a surprins momentul în care un rechin atacă turiștii pe o plajă din Gran Canaria, scrie dailymail.co.uk.

Imaginile arată cum animalul, însoțit de ceea ce pare a fi un al doilea rechin, fentează valurile și se îndreaptă spre turiștii care țipă luni seara.

Incidentul terifiant, care a fost distribuit pe TikTok, a avut loc pe o plajă din Las Palmas, o destinație de vacanță populară din Insulele Canare din Spania.

În filmare, rechinul poate fi văzut tăind valurile în timp ce se îndreaptă direct spre țărm, provocând țipetele de frică ale celor care se află pe plajă.

Rechinul se îndreaptă rapid spre ape mai puțin adânci, iar strigătele de alarmă ale oamenilor de pe nisip se aud în fundal.

O tânără poate fi văzută sprintând departe de rechinul care se apropie incredibil de aproape de țărm, cu aripioara și coada clar vizibile la câțiva metri de nisip.

În cele din urmă, rechinul se întoarce și înoată înapoi în larg, spre ușurarea spectatorilor.

Incidentul evidențiază numărul tot mai mare de apariții ale rechinilor pe plajele populare din Spania în acest an.

Mai multe plaje de pe coastele Spaniei continentale și ale insulelor învecinate au fost închise pe parcursul verii ca măsură de precauție din cauza aparițiilor.

În mai, turiștilor și localnicilor care se temeau pentru siguranța lor li s-a interzis să intre în mare din cauza observării unui rechin pe plaja Arenal d'en Castell din Menorca.

Gărzile de coastă au arborat steagul roșu și au chemat serviciile de urgență după ce aripioara unui rechin albastru de doi metri a fost văzută deasupra liniei apei, periculos de aproape de coastă.

O înregistrare video șocantă a arătat rechinul patrulând în apă în apropierea unei bărci, chiar în largul plajei, în jurul orei 15.30.

Observarea rechinului este considerată a fi prima de până acum din acest an în apropierea unei plaje din Costa.

În iunie, o filmare cutremurătoare arată momentul în care un rechin de 2,5 metri înoată spre un țărm din Gran Canaria - plaja fiind forțată să fie închisă pentru scăldat, în mijlocul terorii localnicilor și turiștilor.

Tinerii au putut fi auziț i țipând în timp ce peștele mare se apropia cu viteză de țărm , cu aripioara sa caracteristică ieșind din apă.

Poliția s-a deplasat de urgență la plaja Melenara de pe coasta de est a insulei după ce alarma a fost dată în jurul orei 17:00, pe 15 iunie.

Salvamarii au ajutat anterior la curățarea mării, iar steagul roșu a fost arborat la scurt timp după aceea.

Imaginile de la fața locului au arătat tineri alergând spre siguranță în timp ce rechinul înota spre țărm, înainte de a se întoarce în ultimul moment după ce s-a zvârcolit în apă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii