Moment penibil la Kremlin: Putin și-a invitat un important aliat în orașul de unde acesta tocmai venise

Moment penibil la Kremlin: Putin și-a invitat un important aliat în orașul de unde acesta tocmai venise

Președintele Vladimir Putin a făcut o gafă în cadrul unei întâlniri cu Ilham Aliyev, președintele Azerbaidjanului, difuzată pe Russia 24.

vladimir putin gettyimages jpg

În timpul conversației, liderul rus i-a lansat o invitație lidrului azer, în propria capitală, după care s-a corectat, transmițându-i că îl așteaptă în Kazan, capitala Tatarstanului.

„Vă așteptăm la Baku în noiembrie... Îmi cer scuze. Scuzați-mă. Vă așteptăm la Kazan” , a spus Putin.

Propagandei de la Kremlin îi place foarte mult să ridiculizeze bâlbele și ezitările președintelui Statelor Unite, Joseph Biden. Cu toate acestea, presa rusă a decis să ignore incidentul cu Putin.

În Moscova are loc începând de marți, 8 octombrie, summit-ul Comunității Statelor Independente (CSI), iar pe lângă liderul azer, mai participă și premierul armean Nikol Pashinyan, președintele Tadjikistanului, Emomali Rahmon, al Turkmenistanului, Serdar Berdimuhamedov, cel al Uzbekistanului, Shavkat Mirziyoyev, și președintele autoproclamat al Belarusului, Alexander Lukașenko .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Poarta zeilor din Naupa Huaca și tehnologia inexplicabilă, mâna unei civilizații superioare?

2 Foarte interesant amănunt!

3 Când candidezi doar la prostie, nu la președinție...

4 ULTIMA ORĂ Un judecător sindic a dispus astăzi intrarea în insolvență a Nordis Management și a numit un administrator judiciar provizoriu

5 Așa o fi?