Moda pentru vreme caldă: Cum să te îmbraci elegant și confortabil în zilele călduroase?

Moda pentru vreme caldă: Cum să te îmbraci elegant și confortabil în zilele călduroase?

A te îmbrăca pe timp de caniculă este o adevărată provocare, nu-i așa? Dar, din păcate, trebuie să o facem. Astfel, de fiecare dată trebuie să rezolvi o problemă cu două condiții: să alegi haine care să-ți asigure confort maxim și, în același timp, să-ți păstrezi stilul și eleganța.

Ce asigură confortul pe timp de caniculă

Există câteva criterii care te vor ajuta să alegi cele mai confortabile haine pentru o zi călduroasă. Acestea includ:

Culoare - alb

Vara alegem albul. Acesta creează o senzație de prospețime și răcoare, și reflectă parțial razele solare, în timp ce hainele închise la culoare le absorb.

Așadar, o rochie albă de vară, un top alb, o cămașă albă, o bluză sau un tricou alb și pantalonii – de preferat tot albi reprezintă o combinație care nu dă greș niciodată.

Dacă ești adepta blugilor și nu vrei să renunți la ei nici vara, atunci ar trebui să ai grijă să ai și o pereche de blugi albi.

Desigur, asta nu înseamnă că garderoba ta de vară trebuie să fie exclusiv albă. La urma urmei, poți purta orice dorești. Cert e faptul că, hainele albe sunt mai răcoroase într-o zi de vară!

Accesează site-ul de haine și accesorii https://prm.com/ro și alege modele care ți se potrivesc și care îți aduc plăcere. Vara este momentul să fii tu însuți!

Evident, pe lângă hainele albe (sau de culori deschise), vara nu ne putem lipsi de alte nuanțe. Alege-ți culorile preferate, iar dacă acestea coincid cu tendințele modei, este și mai bine.

În acest sezon, sunt la modă atât culorile vii, cât și cele pastelate. Însă și iubitorii de tonuri naturale (cum ar fi bejul, culoarea pământului sau a nisipului etc.) pot fi liniștiți: aceste nuanțe sunt la fel de potrivite pentru vara aceasta.

Material – natural

Aici este important să ținem cont de al doilea criteriu al hainelor confortabile pentru zilele călduroase: materialul. Alegem întotdeauna naturalețea, iar țesăturile sintetice le lăsăm pentru vremea rece!

Diverse țesături naturale (bumbac, in, denim subțire, mătasea și țesăturile din șifon natural) continuă să fie în topul producției de haine de vară pentru vreme caldă.

Secretul constă în faptul că aceste țesături sunt „respirabile”, permit aerului să circule și, astfel, ajută pielea să respire.

Croiala - lejeră

Nu mai puțin important este și al treilea criteriu – croiala.

Pe căldură, corpul are nevoie de mai mult aer, așa că nu merită să îl îmbraci în haine strâmte și mulate. Croiala lejeră, țesăturile ușoare și fluide îți vor asigura o stare de bine la temperaturi ridicate. În plus, hainele voluminoase, bluzele largi, pantalonii și fustele ample sunt la modă acum.

Ce să porți pe căldură

Piesa de bază a garderobei de vară este rochia. În funcție de particularitățile corpului, fiecare femeie își va găsi cu siguranță croiala potrivită. Totodată, poți opta pentru o rochie-cămașă sau de tip tricou.

Dacă dorești, cu ajutorul unei centuri sau curele, poți transforma oricând o rochie largă într-una cambrată. Într-o zi călduroasă, rochiile în stil minimalist arată deosebit de stilat.

În același timp, un model popular vara aceasta îl reprezintă fusta maxi. Sunt populare și fustele ușoare, transparente, în mai multe straturi.

Pentru partea de sus alege un tricou, un top sau o cămașă.

Pentru a te simți confortabil pe căldură, poți alege și pantaloni lungi. Sau modelele scurte. Lungimea pantalonilor o alegi după preferință. Sunt foarte actuali, de exemplu, bermudele.

Merită, de asemenea, să acorzi atenție încălțămintei. Modelele trendy și combinațiile actuale vor aduce doar beneficii look-ului. Optează pentru sandale, flip flop sau adidași din stofă respirabilă. 

Și nu uita de bijuterii! Acestea vor face ca look-ul de vară să fie complet, iar ținuta rafinată.

Nu uita și de accesorii ca ochelari, șapca, pălăriile. Acestea te vor proteja de soarele puternic și îți vor sublinia ținuta aleasă. Alege modele care ți se potrivesc și nu-ți fie frică să ieși afară în plină zi.

Astfel, moda pentru vreme caldă implică alegerea hainelor lejere, din materiale naturale și în culori deschise pentru a asigura confortul și prospețimea în zilele călduroase. Rochiile vaporoase, fustele maxi precum și pantalonii largi sunt esențiale pentru un look elegant și răcoros. Alege ținute care te reprezintă, care nu te incomodează și care permit pielii să respire pentru o vară relaxată!


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

4 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii