Mircea Lucescu a intrat în pâine. Prima acțiune oficială în calitate de selecționer

Mircea Lucescu a intrat în pâine. Prima acțiune oficială în calitate de selecționer

Mircea Lucescu a fost prezentat oficial la începutul săptămânii în funcția de selecționer al României. Antrenorul în vârstă de 79 de ani trece imediat la treabă, programându-și pentru mâine prima deplasare în calitate de selecționer al României.

Mircea Lucescu a acceptat să ajute naționala într-un moment greu. Foto Inquam Photos

Mircea Lucescu a acceptat să ajute naționala într-un moment greu. Foto Inquam Photos

Legendarul antrenor va merge să-i urmărească pe viu pe tricolorii care joacă în Italia. El va urmări meciurile celor de la Parma și Pisa din Cupa Italiei cu Palermo, respectiv Frosinone, în care sunt implicați 4 români: Dennis Man, Valentin Mihăilă, Marius Marin și Adrian Rus. Conform Fanatik, Mircea Lucescu va pleca spre Peninsulă mâine, la ora prânzului.

Tot în Italia, selecționerul va sta de vorbă și cu alți internaționali români: Răzvan Marin, mijlocașul lui Cagliari, și George Pușcaș, atacantul lui Genoa, Ionuț Nedelcearu, fundașul lui Palermo, și Daniel Boloca, mijlocașul titular de la Sassuolo.

Mircea Lucescu va debuta oficial pe 6 septembrie

Reputatul tehnician a acceptat în mod surprinzător să revină pe banca echipei naționale a României, la 38 de ani distanță de când și-a încheiat precedentul mandat pe banca tricolorilor. El va debuta oficial pe banca României într-un meci oficial împotriva reprezentativei din Kosovo, în grupa 2 din Liga Națiunilor C, pe data de 6 septembrie. Trei zile mai târziu, „tricolori” vor evolua cu Lituania.

Principalul obiectiv trasat de FRF pentru Mircea Lucescu este calificarea naționalei la campionatul Mondial din Canada, SUA și Mexic, din 2026. România își va afla în luna decembrie adversarele din preliminarii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O americancă stabilită în România, în stare de șoc: „În România găsești peste tot, în SUA nu se întâmplă așa”

2 Cea mai bună dovadă că sfârșitul lumii este aproape...

3 Procurorii DNA l-au reținut pe șeful Poliției Rutiere Maramureș

4 VIDEO War fashion / Un cecen capturat de ucraineni în regiunea Kursk purta un hanorac în valoare de 2.300 de dolari

5 Putin s-a enervat, a cerut împingerea imediată a ucrainenilor din Kursk și l-a întrerupt pe guvernatorul regiunii care făcea bilanțul teritoriului oc…