Milionarul Adrian Marțian, lăsat în libertate. El spune că și-a recuperat copiii de la răpitori în schimbul unei sume mari de bani

Milionarul Adrian Marțian, lăsat în libertate. El spune că și-a recuperat copiii de la răpitori în schimbul unei sume mari de bani

Se complică ancheta în cazul celor trei copii răpiți. Milionarul Adrian Marțian, tatăl acuzat că şi-a răpit copii. El a dezvăluit judecătorilor că i-a recuperat de la un grup de răpitori și a fost lăsat în libertate.

Adrian Marțian a fost eliberat FOTO: captura video

Adrian Marțian a fost eliberat FOTO: captura video

„Soluţia cea corectă este cea de respingere a propunerii de arestare preventivă. În condiţiile acestea noi vrem să evidenţiem faptul că procedura a fost una extrem de corectă, s-au respectat regulile procedurale, şi soluţia luată de domnul judecător reflectă realitatea”, a declarat Eugen Iordăchescu, avocat, pentru observator.

Eliberat a fost şi un presupus complice, fiul proprietarului casei din Sântandrei în care stăteau cei trei copii.

Marțian și-a declarat nevinovăția , afirmând că a găsit copiii în locul Poliției Naționale, însă rămâne de văzut ce va declara în fața anchetatorilor. Mai mult, el a dezvăluit că i-a recuperat de la un grup de răpitori, după ce a plătit o suma uriașă.

Întrebat de reporteri unde a fost alături de copii, acesta a răspuns zâmbind: „nu am fost nicăieri, dar mi-am găsit copiii”.

În prezent, anchetatorii trebuie să afle cum fost scoşi din ţară copiii și cine i-a răpit.

Cei trei minori au fost plasați, în regim de urgență, într-o unitate din subordinea D.G.A.S.P.C. Hunedoara.

Încă de la început, fiul cel mare al milionarului l-a acuzat pe tatăl lui că află în spatele acestui plan și că a orchestrat întreaga răpire a copiiilor.

„Tatăl meu a fost cel care a înscenat, a organizat şi a pus la cale această răpire ca, ulterior, după ce această situaţie a luat o atât de mare amploare să facă din nou copiii să apară”, a declarat Adrian Marţian jr, fiul lui Adrian Marţian.

Cei trei frați din Sântandrei (Simeria), cu vârste de 7, 9 și 11 ani, au fost raportați dispăruți luni după-amiază, după ce tatăl lor a aflat de la bonă că nu pot fi găsiți. Poliția a lansat operațiuni de căutare, inclusiv alerte RO-ALERT, iar aria de căutare a fost extinsă.

Marți, a apărut un video în care copiii declarau că vor să rămână cu tatăl lor. Joi, înainte ca autoritățile să anunțe localizarea lor în Serbia .

Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva și IPJ Hunedoara au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 AUDIO Nelu Tãtaru, victima unei răfuieli locale? Stenograme care dau de gândit...

2 17 octombrie, a doua cea mai sângeroasă zi pentru Rusia de la începutul invaziei în Ucraina

3 „E cea mai sigură bancă. Nu are cum să intre în faliment” / Gigi Becali a dezvăluit unde își ține banii

4 Povestea din spatele uriașului „cimitir” de mașini Tesla. Sute de vehicule electrice zac pline de praf într-un port

5 Foarte interesante amănunte...