Milionar în criptomonede răpit în București

Milionar în criptomonede răpit în București

Un milionar în criptomonede a fost răpit în București, într-o zonă rezidențială din nordul orașului, bătut și ținut ostatic pentru a dezvălui parolele conturilor sale.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost răpit din parcarea ansamblului rezidențial în care trăiește, în nordul Capitalei, de către un grup format din trei infractori. Aceștia l-au băgat într-o dubă și l-au dus într-o locație necunoscută unde i-a cerut parolele portofelului de criptomonede, astfel încât răpitorii să-i poată lua monedele virtuale.

Ca să scape cu viață, bărbatul le-a oferit răpitorilor suma de 10.000 de Euro, bani pe care îi avea cash în casă, însă aceștia au refuzat. Din informațiile poliției, scena răpirii a fost filmată și este doar o problemă de timp până când răpitorii vor fi prinși. Se pare că este vorba de un grup de cetățeni moldoveni care au acționat la pont.


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Geoană, desființat într-un editorial de un cunoscut jurnalist

2 Dispariția misterioasă a unui bancher a provocat o undă de șoc. Apoi a venit o factură de 11 milioane de dolari

3 Sprijinite de tancuri și acoperite de avioane de luptă cu bombe cu planare, trupele ucrainene au străpuns linia defensivă din Kursk într-un nou punct …

4 Soția lui Gigi Mulțescu / „După al doilea vaccin, boala lui s-a accelerat“

5 Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii